'Karavana Kemal' manşeti attı

Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Hayati Yazıcı'nın e-posta ile ÖSYM Başkanı Demir'den yeğeni için torpil istediği iddiasının yalan çıkması tartışılıyor. CHP Lideri alaya alındı...

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2011 07:51 GÜNCELLEME 12.05.2011 07:51 Partiler
'Karavana Kemal' manşeti attı
'Karavana Kemal' manşeti attı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun isim vermeden öne sürdüğü, “AKP’li bir bakan yeğeninin üniversiteye yerleştirilmesi için ÖSYM’ye mail attı” iddiası, Bakan Yazıcı tarafın'dan yalanlandı. Yazıcı böyle bir mail adresinin ve yeğenin olmadığını açıkladı.

Bu gelişmeden sonra Taraf Gazetesi de Kemal Kılıçdaroğlu'nu alaya alan manşetle çıktı. Aile sigortası projesinin kaynağı için kendisini gösterdiği için "Kaynak Kemal" denilen CHP Genel Başkanı için Taraf Gazetesi "Karavana Kemal" manşetini attı.

kullan

KAYNAK : Haber 7
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Mustafa Kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    Milletin Ferdi. Kardeşim öyle bir Mail var mı? Var. Gönderen bulunabilir mi? Evet. Tamam suçlular bulunsun. Hükümet şikayet etme yeri değil, icraat yeri. Kamuoyuda rahat bir nefes alır değil mi?
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    uymuş. çünkü attığı hiçbir yalan tutmadı. ama zaten tutturmak gibi bir dertleri yok. iz kalsın yeter. adam atarken utanmıyor ki tutmasının derdinde olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    Pekte karavana sayılmaz.... Öyle bir Mailin olduğu doğru. Şifre var kopya yok gibi birşey bu...
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    KARAVANA BENCE ÇOK TEMİZ KALAN BİR SIFAT, BURDA ART NİYET BULUYORUM BEN. Artık hüsnü zanla bakmıyorum karavana lakaplı ismini artık anmak istemediğim zata.
    Cevapla
  • mehmet28 13 yıl önce Şikayet Et
    DANDİNİ DANDİNİ DASTANA,DANALR GİRDİ BOSTANA. ömrün yalan oldu be kemal. Ha birazda yüzün kızarsa ama olmayan şey nasıl kızarsın değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR