Kıyıklık: Kaset olayını kınıyorum

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, ‘İnsanların özeliyle ilgilenmenin iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ve kaset olayını kınıyorum. Böyle bir kaset çıkarılmamalıydı’ dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2011 16:51 GÜNCELLEME 13.05.2011 16:51 Partiler
Kıyıklık: Kaset olayını kınıyorum
Kıyıklık: Kaset olayını kınıyorum

‘KASET OLAYINI KINIYORUM. BÖYLE BİR KASET ÇIKARILMAMALIYDI’

SKY TÜRK’te canlı yayın konuğu olarak katıldığı ‘Son Nokta’ programında kaset tartışmalarına açıklık getiren İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, son günlerde oldukça tartışılan kaset iddialarını ve seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bıulundu.

“İNSANLAR SUÇU ÖNCE KENDİNDE ARAMALI BÖYLE BİR ŞEY VARSA DA SUÇ İSPAT EDİLMELİ”

Muhalefetin suçu önce iktidar üzerine ardından hiç suçu olmayan insanların üzerrine yıktığını söyleyen Kıyıklık: " Muhalefet bizi önce kadınlarla karşılaştırdı, buluşturdu sonra da görüntüleri çekti. İnsanların elinde böyle delilller varsa ispat etmeleri gerekir. Bu tip olaylarla biz de imkansız. Kaset olayı çıkmışsa önce insanlar kendini hesaba çekmeli. Biz yaptığımız her şeyin hatasını kendimize soruyoruz” dedi.

"YENİ ANAYSAYLA BERABER DENETİM MEKANİZMASI ŞART"

Olayla ilgisi olmayan insanların bile adlarının karıştığını belirten Kıyıklık “Bu konuda denetim mekanizması oluşturulmalı. Yeni bir kanuna , özel bir kuruma ihtiyaç var, acil harekete geçilmelidir.Seçimlerden sonra halkla oluşturduğumuz yeni anayasayla birlikte özel hayata daha dikkkat edeceğiz ”diye konuştu.

" HALK PROJEMİZİ HEYECANLA BEKLEMEKTE"

Çılgın İstanbul Projesine Türk halkının çok sıcak baktığını ve iki yeni şehir projesini İstanbulluların heyecanla karşıladıklarını belirten Kıyıklık: “Halk Başbakan’ımıza çok güveniyor ve hiç şüphe duymuyor. İki yeni şehir’le beraber iş imkanları artacak, çok sıkışık yerlerin rahatlaması sağlanarak, iki yeni şehir trafiğe çözüm olacak” dedi.

“TERÖR OLAYLARI DERİNDE YAŞAYANLARIN SON ÇIRPINIŞLARIDIR”

Terör olaylarıyla ilgili belli noktalara yönelik provokasyonların, olayların çıkmasını seçim arefesinde olunmasına bağlayan Kıyıklık “Silopi, Şırnak olayı derinde yaşayanların son çırpınışlarıdır. Ne Kürt ne de Türk halkının böyle bir şeyle ilgisi vardır. Kastamonu’daki olay çözülür hale geldi. Devletin bu olayları önleyecek durumda olduğuna inanıyorum.”diye konuştu

Seçim çalışmaları kapsamında halkla, gençlerle iç içe olduklarını, ve halkın 12 Haziran’ı beklediğini belirten Kıyıklık: “Oy oranlarımız yüzde 48 ile 52 arasında dolaşıyor”dedi.

HABER 7

YORUMLAR 5
  • M/Y 13 yıl önce Şikayet Et
    Kasetin ortaya çıkması,. Tabii ki iyi değil.. ancak o kasetin çekimine izin verecek hareketlerde bulunmak ondan binlerce defa kötü.. Bunun partisi olmaz, Ama partinin tavrı ne olur ona bakmak lazım... Eğer Baykal gibi hem yapıyor hem bağırıyor suçlu olarak başkalarını göstermeye çalışıyorsa o zaman kötü.. Ben bu haltı yedim, özür dilerim siyasi bedeli ödemeye hazırım deseydi.. hiç kimse Baykalı genel başkanlıktan indiremezdi..
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 13 yıl önce Şikayet Et
    AMA TAYYİP BEY ÖYLE DEMİYOR.... Kıyıklık'ın hissiyatla olaya yaklaştığını sanıyorum.Kaset olaylarında kesinlikle özelle alakası olamaz.Adamların yaptıkları hem dinimizce günah hemde toplumca ayıp şeylerdir.Kesinlikle sayın Başbakana katılıyorum.Yanlış yapan hatasına katlanmalı...
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İSLAM SENTEZİNİ TERK EDEN MHP. Bitti, yok oldu.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Evet tabi kaset sahiplerinin rahatı bozuldu?.ne güzel Alem yapıyorlardı?... .
    Cevapla
  • nadirkelleci 13 yıl önce Şikayet Et
    özel mi, özel eşi ile, ailesi ile olsa amenna.. şimdi haram lokma yemem içmem diyen birisi çıkıpta içki içip ramazandada yemek yese yada haksız kazancını yese, video ile görsek sonra, özeli mi dicez, adam seks kasedinin suçlusunu ak parti ilan ediyor biz ona kızıyoruz, temizle içindekiler, kim çekmişse git savcılığa özelim deme, milliyetçi hareket partisinin özeli bu ise demekki milliyetçi muhafazakar değiller..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR