Kamalak: Bütün yasakları kaldıracağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Biz iktidara geldiğimiz zaman, bu milletin manevi değerleri önüne konulan bütün yasakları kaldıracağız. Bu taahhüdümüzdür bizim'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2011 17:07 GÜNCELLEME 13.05.2011 17:07 Partiler
Kamalak: Bütün yasakları kaldıracağız
Kamalak: Bütün yasakları kaldıracağız

Kamalak, seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye'de Alemdağ Caddesi'nde ''sevgi yürüyüşü'' yaptı ve vatandaşlara karanfil dağıttı.

Ümraniye Meydanı'nda halka hitap eden Kamalak, 12 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye Büyük Millet Meclisine 550 milletvekili gönderme seçimi değil, Türkiye için yönünü belirleme seçimleri olacağını söyledi.

Mustafa Kamalak, 52 yıldan bu yana Türkiye'yi AB'nin kapısında beklettiklerini ifade ederek, ''Nedir bu AB? İstanbul'u işgal edenlerin kurduğu kurumun adıdır. Çanakkale'de resmi kayıtlara göre, 250 bin, gayri resmi kayıtlara göre 400 bin şehidimizi katledenlerin kurduğu birliktir. İngilizin, Fransızın kurduğu birlik değil mi?'' dedi.

12 Haziran seçimlerinin öneminin burada ortaya çıktığını dile getiren Kamalak, ''Onlar sizin dedelerinizdi. Onların alfabelerini okuyabiliyor musunuz? Mezar taşlarını okuyabiliyor musunuz? Ama onları şehit eden katillerin ana dillerini, İngilizceyi, Fransızcayı mecburi ders olarak okutuyorsunuz'' diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, bu çarpık düzene son vereceklerini taahhüt ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

''12 yaşını bitirmemiş olan evlatlarınız, Kur'an kurslarına yasak olduğu için gidemiyor ama o yavrularınızı İncil kursuna gönderebilirsiniz, yasak değil. Tevrat kursuna gönderebilirsiniz, dans kurslarına, bale kurslarına gönderebilirsiniz, yasak değil. Yasak olan nedir? Sadece Kur'an kursudur. Elinizi vicdanınıza koyarak düşünün. Ben buradan Başbakan'a da, Cumhurbaşkanı'na da, vicdanı olan herkese sesleniyorum; siz dünyada bir milletin, kendi milletinin kutsal kitabını çocukları için, torunları için yasaklayan Türkiye'den başka bir ülke, bir millet gördünüz mü?''

12 Haziran seçimlerinin bu yasakları kaldırmak için çok önemli bir imkan verdiğini belirten Kamalak, ''Biz iktidara geldiğimiz zaman, bu milletin manevi değerleri önüne konulan bütün yasakları kaldıracağız. Bu taahhüdümüzdür bizim. Bu iş milli görüşün işidir, Saadet Partisinin işidir'' dedi.

Mustafa Kamalak, ''Hangi parti mensubu olursanız olun, yaşanabilir bir Türkiye için bu sefer 'Saadet' diyelim. Başörtüsünün kaldırılması, Kur'an kursu yasağının kaldırılması, Osmanlıcanın eğitimin her aşamasında olması ve yeniden büyük Türkiye'yi kurmak için 'Saadet' diyelim. İslam birliği sizin sayenizde kurulacaktır'' diye konuştu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • karaşahin 13 yıl önce Şikayet Et
    aman aman. yasak kaldıracaz derken yeni yasakları zemin hazırlayıp başımıza bela etmeyin de
    Cevapla
  • ismet polat 13 yıl önce Şikayet Et
    milli görüş. içinizde kim erbakana hizmet ediyorsa bilsinki erbakan ölmüştür.kim milli görüşe hizmet ediyorsa bilsinki davamız bakidir!!!
    Cevapla
  • Seyfi Karatas 13 yıl önce Şikayet Et
    Son cirpinislar. Rahmetli Necmettin Erbakan in vefati ile Milli Görüs bitmistir.Aslinda 28 Subatta bitmisti de uzatmalari oynuyordu. Hadi bakalim 12 Haziran dan sonra bu sekilde konusabilecekmisiniz. Eger bir cemiyette kisisel menfaatler ön plana cikarsaki; Saadet partisinde cikti.Vizyon da bitmistir, davada bitmistir.HAS partiye de yazik oldu, 2 partinin toplami %3 e ulasamaz. Selamlarimla
    Cevapla
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    Millî Görüşün Belediyeleri Çatır Çatır Çalışıyor !!! Alın size Sarıyer Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Geçmişte Trabzon Belediyesi !!! Aaa Pardon Onlar Chp limi dediniz ?. Kimin sayesinde seçildiler ? O belediyelerde sizin katkınız unutulabilirmi ? İnadım İnat Ak Parti, Chp den kötü diye kendinizi kandırdınız !!! Ne oldu ? Sarıyer Belediyesinde Chp li olmayan tüm çalışanlar ÇÖP HİZMETLERİNE !!! Bir tek oradamı öyle ? Her yerde !!! Götürdükleride cabası !!! Canım bizi ne ilgilendirir götürdüklerimi diyorsunuz ? İlgilendirir ! Çünkü siz bir KURU İNAT uğruna kalkıp SP ye oy vermeseydiniz oraları Chp alamazdı ! Sizin yaptığınız neye benziyor biliyormusunuz ? Harbe gitmiş ordudan bize ne kardeşim biz çekiliyoruz demeye benziyor !!! Ondan sonrada bizi ne ilgilendirir kardeşim diyorsunuz ! Chp size MÜTEŞEKKİR !!! Bu seçimde de katkılarınızı esirgememenizi bekliyorlar ! Şimdiden HAYIRLI, UĞURLU OLSUN !!! Herkes Mahşer günü kendi hesabını kendisi verir !!! Sanmayın ki Erbakan Mahşer gününde sizin hesabınızıda verir !!! O gün kendi hesabını verebilene ne mutlu !!!
    Cevapla
  • bilal ata 13 yıl önce Şikayet Et
    bu seferde saaddet. bundan öncede saadetti ondan öncede bundan sonrada saadet olacak neden mi doğrularından ödün vermeyen doğru bildiğini her halukarda ne pahasına olursa olsun savunan bir düşünceye sahip oldugu için kişiler ölür fikirler kalır kişilerin deil fikirlerin ardından gidenler sonunda güzellikleri ile anılırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR