Kamalak: Yüzde 50 zamla geliyoruz

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İşçiye, memura, emekliye, polisimize ve askerlerimiz ile bütün emekçilere yüzde 50 zamla geliyoruz.” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2011 18:27 GÜNCELLEME 15.05.2011 18:27 Partiler
Kamalak: Yüzde 50 zamla geliyoruz
Kamalak: Yüzde 50 zamla geliyoruz

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İşçiye, memura, emekliye, polisimize ve askerlerimiz ile bütün emekçilere yüzde 50 zamla geliyoruz.” dedi.

Selamlama ve okunan İstiklal Marşı ardından ekonomiye değinerek, miting konuşmasına başlayan Genel Başkan Mustafa Kamalak, “Televizyonlara bakacak olursak her taraf güllük gülistanlık gibi gözüküyor. Meclis'te çevrede bir sürü bakan var, fakat maalesef hakikati gören yok. Biz baktığımız zaman görüyoruz ki Türkiye, tarihin en ağır borç yükü altına girmiştir. Esnafımız alabildiğince borçlanmıştır. Devleti, milleti, doğmamış çocukları bile borçlandırdılar. Belgeler konuşuyor, Türk vatandaşı 186 milyar TL ile tarihin en borçlu dönemini yaşıyor. Biz bunları görüyoruz, fakat size göstermiyorlar. Onlar görmezler, çünkü bu Meclis'te milletin görüşü yok, Milli Görüş yok, Saadet Partisi yok. Mutlak suretle bu düzeni değiştirmemiz lazım. Gerçek anlamda milli iradeyi taşımamız lazım.” diye konuştu.

Genel Başkan Kamalak, “Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun, ister Hocamızın ‘Gitmeyin, yapmayın sürüden ayrılanı kurt kapar’ demiş olmasına rağmen çekip giden birilerinden olun, bu sefer Saadet deyin. Huzur, saadet, refah bereket bir oy kadar yakındır. Bizim diğer partilerle herhangi bir kavgamız yok. Onlar gibi bağışlayın söze ananı diye başlamayız. Gök kubbeyi kimsenin başına yıkmak gibi bir düşüncemiz de yok. Hiç kimseye gülden ağır söz söyleme gibi bir niyetimiz yok. Hepsi kardeşlerimizdir fakat gittikleri yol yanlıştır. Uyguladıkları programlar yanlıştır. Biz de bir ailedeki kardeşler gibi onların yanlış yaptığını söylüyoruz.” diye konuştu.
Irak’ta 2 milyon insanın şehit edildiğini ve hükümetin buna sessiz kaldığını dile getiren Kamalak şöyle devam etti:

“Avrupa Birliği nedir? Kuranlar kimler. Başta Fransa, İngiltere değil mi. Peki Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a niye çıkmıştı. Çanakkale’de resmi kayıtlara göre 252 bin şehit verdik. Gayri resmi kayıtlarla 400 bin şehit verdik. Onlar sizlerin dedeleridir. Peki Türkiye Avrupa’ya yama yapılacak idiyse, kul köle edilecek idiyse, o şehitlerimizin vebali neydi.”

Kamalak, Türkiye’nin yabancı dil hakimiyeti altına girdiğini ve iktidar oldukları takdirde Osmanlıcayı seçmeli ders olarak eğitime katacaklarını söyledi. Genel Başkan Kamalak, konuşmasını şöyle devam etti: “Söz veriyorum, iktidara geldiğimizde isteyen herkese, Osmanlıcayı eğitimin her aşaması için seçmeli ders olarak okutacağız. Osmanlıca bir medeniyetin dilidir. Türk İslam medeniyetinin dilidir. Bu medeniyeti tanıma hakkını nesillerimizin elinden almaya hakkımız yoktur. Başörtüsü yasağını kaldırmak sözü veren AK Parti verdiği sözü yerine getiremedi. Biz söz veriyoruz, iktidara geldiğimiz zaman inancı üstündeki tüm baskıları kaldıracağız. Hanım kardeşlerimiz, istediği alanda kamusal özel, inancına uygun biçimde örtülüp görevini yapacaktır. Taahhüdünde bulunuyoruz.

Taahhüdümüzdür, bu milletin inancı üzerine konulmuş olan bütün engelleri kaldıracağız. İktidarda olduğumuz takdirde imam hatiplerin orta kısmını açtığımız gibi, bir zaman faaliyette bulunan Yüksek İslam Enstitülerini de açacağız."

Ortaokulu bitirdikten 3-4 yıllık eğitimle bir kişinin, kürsüye çıkarak millete İslamiyet’i anlatmasının mümkün olmadığını belirten Kamalak, “Kim kimi kandırıyor. Bu milletin o halde, kendi inancını asıl kaynağından, ehil ellerden öğrenme hakkı yok mu? Çok şey mi söylüyoruz. Şu halde bu yasakların kaldırılması bir oy kadar yakınınızda. Bu zulme son vermek için son kez Saadet diyelim. Değerli kardeşlerim Allah’ın izniyle geliyoruz. Bozuk düzeni düzeltmek için geliyoruz. Sistemi, milletin görüşüne sizin görüşünüze göre ayarlamak için geliyoruz. İşçiye, memura, emekliye, polisimize ve askerlerimiz ile bütün emekçilere yüzde 50 zamla geliyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Raşit aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Siz Başaramazsınzı. AKP bu başaramdı diye.. SP başaramıyacak diye bir kural yok.. Memura %50 zam .. Tütem Mlalrına %0 zam yapmıştı.. gerçektleri görmekten korkuyrosunzu
    Cevapla
  • NECATİ DEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    tayyibin söylediği merkez bankasındaki para ile. %200 bile verilir. fakat sonrası ne olur? aman 2001 krizine dönmeyelim.
    Cevapla
  • AK|NC| 13 yıl önce Şikayet Et
    Oldu Canım. Herkese %50 zam,sonra herşeye %100 zam. Sonuç:%50 zarar. Bu şekilde devam eder gider, tabi rakamlar büyüdükçe paranın arkasındaki sıfırlarda büyür, çok geçemeden yine milyonlardan, milyarlardan bahsetmeye başlarız.
    Cevapla
  • emre kara 13 yıl önce Şikayet Et
    Milli Görüş yapar ama. Barajı bile geçemeyeceklerini tahmin ediyorum. Keşke barajı geçseler de mecliste olsalar orada oturmaları bile bu millete hizmet için yeter.
    Cevapla
  • lokman 13 yıl önce Şikayet Et
    zor dostum zor. çoğu parti keraat vaktinde uyumuşta uyanmış gibi. daha neyin ne olduğunu idrak edemiyorlar SP de bunlardan biri. geçti o devran. Ne yazıkki Akp nin laternatifi yok adam gibi muhalefet yapan yok kimi uçkur davasında kiminin işi gücü yalan.. kimse öküz altında buzağı aramasın. akp 2 dönem daha iktidar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR