Özkan: Silivri seçim bürom olacak

İstanbul 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı gazeteci Tuncay Özkan, ''Silivri duruşma salonunu seçim ofisi olarak kullanma kararı aldığını'' belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 11:59 GÜNCELLEME 16.05.2011 11:59 Partiler
Özkan: Silivri seçim bürom olacak
Özkan: Silivri seçim bürom olacak

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından olan İstanbul 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı gazeteci Tuncay Özkan, ''Silivri duruşma salonunu seçim ofisi olarak kullanma kararı aldığını'' belirtti.

Özkan, avukatı aracılığıyla yaptığı basın açıklamasında, 32 aydır tutuklu bulunduğunu belirterek, gerekçesiz tutuklululuğunun cezaya dönüşmesi nedeniyle seçmenleriyle buluşamadığını bildirdi.

Açıklamasında ''Bu nedenle Silivri duruşma salonunu seçim ofisi olarak kullanma kararı aldım'' diyen Özkan, ''Anadolu'dan gelenlerle, seçmenlerimle salonda duruşmalara verilen aralarda bağırarak iletişim kuracağım. Böylece anayasal eşitlik için bir adım atacağım'' ifadesine yer verdi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • Nihat Özbudun 13 yıl önce Şikayet Et
    Medeni Cesaret. Suçu ne olursa olsun bu adamın bağımsız adaylığını koyarak gösterdiği medeni cesaret örnek bir davranış. Keşke arkadaşları da Çakma Gandinin eteğine yapışacaklarına aynı cesareti gösterebilselerdi.
    Cevapla
  • celal okur 13 yıl önce Şikayet Et
    acele etme!. ofis olarak kullansan da kullanmasanda birşey değişmez.sen oraya alıştın!artık oradan kolay kolay ayrılamazsın!iş güç derdi de yok(nasıl olsa chp ye külahı giydirdin,kanalı da iyi paraya sattın)yan gel yat!
    Cevapla
  • mehmet bulut 13 yıl önce Şikayet Et
    kullan kullan. ebediyen muhalefetsiniz millet düşmanları...
    Cevapla
  • yasargur 13 yıl önce Şikayet Et
    tabiiya. bir de anket yaptınmıdiyecek yok.100 de yüz çıkar.daha ne. umut fakirin ekmeği ye memet ye.sen önce şu hesabını bir kapat.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR