MHP'li Didinmez'in eşi ilk kez konuştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in eşi, suskunluğunu bozdu. Eşimin arkasındayım diyen Yasemin Didinmez, Başbakan'a 24 saat beddua ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 17:03 GÜNCELLEME 16.05.2011 17:03 Partiler
MHP'li Didinmez'in eşi ilk kez konuştu
MHP'li Didinmez'in eşi ilk kez konuştu

Saygı Öztürk'ün haberi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Bülent Didinmez'in emekli öğretmen eşi Yasemin Didinmez, suskunluğunu bozdu.

Kasetin ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşadıklarım anlatan 3 çocuk annesi Yasemin Didinmez, şunları söyledi:

Bu olayın ortaya çıkmasıyla evimize, içimize ateş düştü. Evet, eşim şeytana uydu. Ama önemli olan nefsine hakim olmasıydı. Çocuklarımın soyadı kirlendi.

ALLAH'IN KAMERASI HEP AÇIK

Her şeyi affederim ama eşimin bu yaptıklarını asla affetmem. Allah kimseyi karşısına namus kiriyle çıkarmasın. O olaydan sonra eşimi görmedim de, konuşmadım da. Ancak, çocuklarımın babası olduğu için arkasındayım.

Allah'ın kamerası her zaman açık. Eşime bu tuzağı kuranların da bu dünyada ve öbür dünyada kasetlerinin ortaya çıkması için gece-gündüz dua ediyorum.

BAŞBAKAN'A BEDDUA EDİYORUM

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın makamına saygı duyuyorum. Ancak, bize yaşatılanların, bin katının Başbakan'a da yaşatılmasını diliyorum. Başbakan'a 24 saat beddua ediyorum.

"Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ne yaparsa, ne söylerse arkasındayız. Gereğini yaptı. İstifa kararı verdiğine göre haklıdır.

SÖZCÜ

YORUMLAR 106 TÜMÜ
  • Mustafa Türköz 13 yıl önce Şikayet Et
    Beddua !. Beddua; bir insanın diğer bir insana karşı kötü şeyleri vermesini Allah'tan dilemektir ! ki başlangıcı da sonuçlarıda iyi bir şey değildir.. Allah mazlumların duasını kabul eder, ancaak eğer mazlum değilsen bedduanın geri tepip size dönmesi de kabul edilmesi kadar olasıdır ! suçsuz birine beddua etmek insanın kendisini bitirebilir.. Bu yüzden çok dikkatli olunmalı !
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 13 yıl önce Şikayet Et
    böyle zinacı kocaya böyle kadın. bu zinacıları anladıkda hanımlarını anlayamadık.orda beddua edilecek adam senin kocan nasılda küçümsüyor hanımı yok şeytana uymuş diye ama başbakanımıza gelince hemen coşuyor.ALLAH,ın sopası yokki hala anlamıyarlar.o başbakanki milyonlarca insan namazlarının arkasından ona dualar etmektedir.cenabı hak hepinizin foyasını ortaya çıkartmaktadır bir de bunların iktidara geldiklerini düşünün düşüncesi bile insanın midesini bulandırıyor.millet hepinizin gerçek yüzünü gördü.
    Cevapla
  • abdullah erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Tam Bir Çıldırma Hali. Nasıl yani? Bu olanlardan başbakan mı suçlu?. Milletvekilini tongaya düşürüp kadın tezgahını o mu ayarladı? Adamın hiç niyeti yoktu ama başbakan zorla O'nu oyuna mı getirdi? Ne diyorsun sen bayan? Kafa mı yapıyorsun? Bu kadar da saçmalamayın kardeşim.
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Beddua. Eger bu kadin bu pislikleri ortaya cikaran in kesin basbakan oldugunu biliyorsa ne ala - yok haksiz yere kesin bilmeden basbakan a beddua ediyorsa - bilsin ki haksiz yere yapilan bedduz beddua yi yapana a doner
    Cevapla
  • mert ali savran 13 yıl önce Şikayet Et
    aile dramı. toplumun ahlak yapısıyla özdeşleşmeyen eylemlerin meşruluğunu sorgular hale geldiysek ortada bir sorun var.aslında bireysel olarak bakmayalım.ülke genelinde bunun gibi daha niceleri var.sonuçta genel olarak boşanma oluyor.haber sözcü çıkışlı ise inanmayalım.gazete fitne fesat nifak yuvası.çölaşan nerdeyse yalan dolan iftira ordadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR