'CHP'ye oy veren elim kırılsın demez'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, ''Biz hayalperest değiliz. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş hiç kimse 'elim kırılsaydı da vermeseydim' demez'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 18:20 GÜNCELLEME 16.05.2011 18:20 Partiler
'CHP'ye oy veren elim kırılsın demez'
'CHP'ye oy veren elim kırılsın demez'

 Güneş, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi ziyaretinde yaptığı konuşmada, 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini, kullanılacak her oyun çok önemli olduğunu söyledi.

Emeklilerin oy verirken içinde bulunduğu durumu iyi düşünmesi gerektiğini belirten Güneş, ''Yoksuluna bakmayan devlet, sosyal devlet değildir. Belli bir yaşı geçmiş insanlara devlet iyi bakmalı, hak ettiği yaşamı sağlamalı. Yoksulluk sınırının altında maaş alan insanlar nasıl bir yaşam sürecek?'' diye konuştu.

CHP'nin iktidara gelmesi halinde emekliler arasında maaş uçurumunun kaldırılacağını ve intibak yasasının çıkarılacağını söyleyen Güneş, ''İktidarımızda emeklilerin sorunlarını ortadan kaldıracağız ve emeklileri hak ettiği yaşama kavuşturacağız. Biz hayalperest değiliz. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş hiç kimse 'elim kırılsaydı da vermeseydim' demez. Çünkü biz haram yemedik, onlar gibi harami olmadık. Hepimiz hizmet için çalışıyoruz, bizler tüm Kocaeli'nin milletvekili olacağız'' şeklinde konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç da her 10 emekliden 8'inin borç içinde olduğunu belirterek, ''Emekliler zor koşullar altında yaşam mücadelesi veriyor. Bu nedenle siyasi partilerden emeklilerin sorunlarına çözüm bulmasını istiyoruz'' dedi.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • ayhan baltacı 13 yıl önce Şikayet Et
    demem. cok şükür öyle bir hataya düşmedim samanında hatır icin sandık görevlisi olmuştum dsp den o zaman bile sola oy vermedim vermemde
    Cevapla
  • aga 13 yıl önce Şikayet Et
    SEN Mİ DEDİN?. yav sen uzayda yaşıyorsun galiba hurşit Cuma namazının kazasını kılsınlar diyebilecek kadar cahil ve bi habersin. BEN varım BEN. Elim kırılsaydıda bu CeHaPe ye oy vermeseydim. İŞte dedim gitti. Hemde yıllarca beni aldatıp oyumu aldığınız için hakkımı HELAL etmiyorum. Şimdi de söyle bakalım chp ye oy veren elim kırılsın demez diye. HAYDİ SÖYLE HAYDİ SÖYLE
    Cevapla
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Tipik CHP vekilleri !. CeHaLet Partisi, size oy verenler üstü kapali zengin kisilerdir .bu Sermayenin gelirin nerden geldigi bilinmez .ama kirallar gibi yasarlar . Mesela kilicdaroglunun devletin üst organlarina 70 akrabasini aldirdigi gibi . yalniz kirallar gibi yasamiyorlar kamplasmada yapiyorlar .
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 13 yıl önce Şikayet Et
    içinde birazcık ALLAH korkusu olanda size oy vermez.. neyseki gerçek yüzünüzü bu millet ögrendi.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın. Çünkü laiklik adı altında değişime (asimile olmuş) uğratılmış % 20-25 bir sempatizanı var. Kılıçdaroğlu gibi kendini Alevi olarak tanıtan insanların, tarihimizdeki aleviler le uzakttan yakından alakaları yoktur. Devletin yeni bir millet yaratma politikaları gereği, misyonerlere taş çıkartan sahte din hocaları vasıtası ile asimile edilen insanlarımıza en kolay monte edilebilecek messep de Alevilik oldu. Çünkü sahipsizler ve dagınık olmalıdır. Kusura bakmasınlar ama dinden kaçan, dini vecibelerini yerine getirmeyenler ben aleviyim maskesine sığınıyor. Resmen ben inançsızım diyemiyorlar. Müslümanlığın şartlarını yerine getirmemek ve dinsizliğini kamufule etme aracı olarak Aleviliği kullanıyorlar. İşte Chp yi destekleyen Alevi gurubu bunlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR