Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kendisini karşılayanlarla sohbet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2011 12:25 GÜNCELLEME 17.05.2011 12:25 Partiler
Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti
Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti

Dün özel uçakla Trabzon'a gelen CHP Lideri, partisince Ordu ve Giresun'da düzenlenecek mitinglere katılmak üzere genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Volkan Canalioğlu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte kentten ayrıldı.

Geceyi geçirdiği otelden parti otobüsüyle ayrılışı sırasında vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Parti otobüsünden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, Akçaabat ilçesine bağlı Darıca beldesinde 'Başbakan Kemal'' sloganları atan bir grup tarafından karşılandı. Otobüsten inen Kılıçdaroğlu'na Trabzonspor atkısı hediye edildi. CHP Lideri ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet etti ve kendilerine ikram edilen çayı içti.

Sohbet sırasında Kılıçdaroğlu'nun yanına yaklaşan bir kız öğrenci, üniversitede ekonomik nedenlerle yaşadığı sorunları anlattı, CHP iktidarında harçların kaldırılacak olmasına çok sevindiğini söyledi.

Partili bir kadın ise Kılıçdaroğlu'na, ''Siz doğruları yapıyorsunuz ve söylüyorsunuz. Biz size inanıyoruz, sakın tahriklere kapılmayın ve tutumunuzu değiştirmeyin. Biz sizi böyle seviyoruz'' dedi.

Bir süre yaşlılarla sohbet eden, çocukları seven Kılıçdaroğlu, Ordu'daki mitinge katılmak üzere parti otobüsüyle yola devam etti.

YORUMLAR 1
  • 1299 13 yıl önce Şikayet Et
    hala nasıl insan içine çıkacak yüzü bulabiliyor kendisinde anlamak mümkün değil!. Ne oldu yalan söylemez! erkek? TOBB toplantısında iftira attığın Kürşat Tüzmen'i karşında görünce çark etmişsin? 1 değil 10 değil yalandaroğlu! bırak insan içine çıkmayı, ailenin yüzüne nasıl bakıyorsun?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR