Bahçeli: Erdoğan'ı nadasa alın

MHP lideri Bahçeli, partisinin Kastamonu'da Nasrullah Meydanı'nda düzenlediği mitinge katıldı.Bahçeli Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2011 15:40 GÜNCELLEME 18.05.2011 15:40 Partiler
Bahçeli: Erdoğan'ı nadasa alın
Bahçeli: Erdoğan'ı nadasa alın

Bahçeli: Seni 'nadasa' alıyoruz deyin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın ortaya koyduğu Türkiye tablosunun gerçekle örtüşmediğini savunarak, "Kastamonu'nun nezaketiyle biraz kenara çekil, dinlen veya çiftçilerin sözüyle 'nadasa' alıyoruz, deyin." dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin Kastamonu'da Nasrullah Meydanı'nda düzenlediği mitinge katıldı. 12 Haziran seçimlerinin ülke adına önemli bir dönüm noktası olacağını ifade eden Bahçeli, 9 yıldır iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Türkiye'nin sorunlarını çözmek yerine kriz üretmekle eleştirdi.

12 Haziran seçimin ülkenin çok ciddi iç ve dış tehlikelerle karşı karşıya kaldığı bir ortamda yapılacağını belirten Bahçeli, bu seçimlerin milletin kaderi için önemli bir karar anı olacağını kaydetti. Başbakan Erdoğan'ın ortaya koyduğu mutlu Türkiye tablosunun gerçeklerle örtüşmediğini anlatan Bahçeli, "Kastamonu'nun nezaketiyle biraz kenara çekil, dinlen veya çiftçilerin sözüyle 'nadasa' alıyoruz seni denilmesi lazım." dedi.

Türkiye'de boşanma oranlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Bahçeli, sığınma evlerinde yer bulamayan genç kadınların sokaklara terk edildiğini, ölümle sonuçlanan kadın cinayetlerinin ardından çocukların kimsesiz olarak ortada kaldığını söyledi. Bahçeli, "İşte böyle bir Türkiye tablosu varken, Sayın Başbakan'ın meydanlarda, televizyonlarda söylediklerine ne kadar inanabiliriz?" diye sordu.

Başbakan Erdoğan'ın hiçbir konuşmasında yoksulluk ve işsizlik gibi konulara değinmediğini belirten Bahçeli, şöyle konuştu: "Sayın Başbakan bir çılgın proje sevdasına kapılmış Trakya'yı kanallara ayırıyor, İstanbul'a iki şehir daha kuruyor.

Bir bakıyorsun gazetelerde Trakya bölgesinde yeni açılan dükkanların üstündeki levha emlakçılar oluyor. Şimdiden kurulmuş emlakçı dükkanları var. Arsalardaki fiyat artışıyla yeni rant peşinde koşan insanlar var. Ama maalesef Türkiye bu sıkıntılar içinde. Bölücü terör azmış durumda. Doğu ve Güneydoğu'da olaylar hız kazanmıştır.

Olayların ne şekilde istismar edildiği konusu bugün için televizyonlarda utanç verici bir tartışma haline dönüşmüştür. Hiç kisme demiyor ki, Kandil'den Türkiye'ye bir grup eli silahlı terörist geliyor. Bunlar acaba 12 Haziran'da silahları bırakıp sandığı oy vermeye mi geliyorlar. Güvenlik güçleri büyük faciayı, tehlikeyi önleyebilmesi için bunlarla çatışmaya girdiğinde Mehmetçik ölürken hiç sesiniz çıkmayacak, terörist olduğu zaman Türkiye'yi yakacaksınız.

Böyle bir şey olabilir mi? Son günlerde polis kardeşlerimize yönelişler arttı. Hakkari'ye, Şemdinli'ye bakıyorsunuz her gün olay yaşanıyor. Vali yok, kaymakam yok. Başbakan kayıtsız, Cumhurbaşkanı vurdum duymaz. İyi şeyler olacak sözüyle hem milleti hem kendini kandırıyor. Ama polis yalnız kalmış, kamu düzenini savunmaya çalıyor."

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • bahadır yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    hala lafebeliği,hala demogoji.. mhp istanbulda bezafiş hazırlamış2002 de tüpgaz 16 tl.2011 de 65 tl diye.bu adam kaç paralık ekonomi doktoru iyi anlayın.2002 de hampetrol 23.4 dolar.2011 de 103 dolar varili.fark dörtbuçuk kat.yani rakamlara aldanmayın.halk ezilmemiş.neticede enerjide dışa bağımlıyız.ak partinin karşısına bunlarlamı çıkacaksınız.mhp li olmanın dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek.ayrıca terör konusunda şehitkanı nasıl sizin ekmek paranız olduysa,son zamanlardaki kargaşadan da nasıl oy devşiririz hesabı yapıyorsunuz.şunu asla unutmayın.pkk,dtp,kck sizden rahatsız değil.ak partiden rahatsız.dtp ile siz birbirinize muhtaçsınız.ne kadar terör okadar mhp.ne kadar mhp okadar terör.ayrıca mhp lilere soruyorum.kasetlerdeki fiilleri yapanlar ailenizden biri olsa bu kadar hoşgörülü olabilirmisiniz.siyaset bu kadar iğrenç olmak zorundamı...
    Cevapla
  • Hakki Gündogdu 13 yıl önce Şikayet Et
    PARDON. unutmusum yazmayi Ha birde Baykal abinizi alin yaniniza ondada iyi tercübe vardir.Basrollerede onu koyarsiniz mütis tutar yok satarsiniz kasetleri valla
    Cevapla
  • tankut eser 13 yıl önce Şikayet Et
    2002 SEÇİMLERİNDE BİZ BUNU YAPMIŞTIK. sayın bahçeli biz seni 2002 seçimlerinde nadasa bıraktıydık ama sen beklemedin hemen geri geldin sayın başbakan erdoğan en azından bu secimden sonra birdaha aday olmayacağım diyor.aynı sözleri senden de bekliyoruz.
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Sonra eski guzel gunle rgeri gelsin. Paris ten turkiyeye geri donup aynen 1999-2002 de yaptigim gibi bankalardan paralari hortumlayayim - nasil olsa mhp lilerin kasetleri elimde o zaman nasil bana dokunamadiysalar gene dokunamazlar - hem millet ugrasmis didinmis merkez bankasinda 95 milyar dolar biriktirmis ne guzel hortum kacarim gene paris e - babam kemal ve kardesim hakan da gelirler bana yardim ederler paralari ucaga yuklerken - ben kimmiyim - tanimadinizmi mhp nin dokunmaya iktidarinin yetmedi cem uzan
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    uyumaya devam. asıl birileri seni nadasa almaya çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR