MHP 'telekulak' diye ekip otosunu ihbar etti

Devlet Bahçeli'nin gösterdiği fotoğrafın Almanya'daki bir oto galerisinin internet sitesinden alındığının ortaya çıkmasının ardından bir başka araç daha gündemde.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2011 08:32 GÜNCELLEME 19.05.2011 08:32 Partiler
MHP 'telekulak' diye ekip otosunu ihbar etti
MHP 'telekulak' diye ekip otosunu ihbar etti

Sedat Güneç'in haberi

MHP'nin ortaya attığı 'esrarengiz araç'la ilgili bir başka ilginç gelişme daha yaşanıyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gösterdiği fotoğrafın Almanya'daki bir oto galerisinin internet sitesinden alındığının ortaya çıkmasının ardından bir başka araç daha gündemde.

MHP'li yetkililer, genel merkez etrafında dolanıyor diye önceki gün Ankara Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Bürosu'nun ekip otosu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Camları filmli, Doblo marka bu aracın, bir oto hırsızlık olayıyla ilgili MHP Genel Merkezi'nin önünden geçtiği öğrenildi. Fakat aracın üzerinde takip ve dinleme amaçlı kullanılabilecek herhangi bir sistemin bulunmadığı belirtildi. MHP binası, Ankara'nın işlek caddelerinden Ceyhun Atıf Kansu Caddesi üzerinde bulunuyor.

Bu arada Bahçeli'nin çıkışının ardından siyah renkli Chrysler marka aracın bulunması amacıyla geniş çapta soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemede söz konusu şüpheli araçla ilgili polise herhangi bir ihbar yapılmadığı anlaşıldı. Aracın üzerindeki plakanın ise 1998 model Şahin marka bir aracın olduğu belirlendi. Bu aracın da Dursun Akarsu adına kayıtlı olduğu tespit edildi.

Zaman

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    araç galeri arabası ama gerçek görüntü değil diye açıkladılar. basına aracın benzerinin resimleri gösterildi..niye hala ısrar ediyorsunuz..
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    CUMHURBAŞKANI,DEVLET DENETLEME KURUMUNU GÖREVLENDİRMELİDİR. İç ve dış odaklı bir casusluk şebekesi,siyaseti dizayn ediyor.bu milli güvenlik meselesidir.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    AİLEDEN SORUMLU MHPLİ BAKAN DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ?. Veya kadından sorumlu bakan? Türk İslam sentezini terk etmeyi kolay gördü bu Mhp yönetimi ama kendileri de kolayca yok oldular...
    Cevapla
  • sabriye 13 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ BASİRETSİZLEŞTİRİDİ Mİ. BASİRETSİZ adamın peşinden gidenlere acırım bunlar vatansever değil kadın sever olmuş
    Cevapla
  • sabriye 13 yıl önce Şikayet Et
    İPSİZ MHP UÇKURUNA İP ARIYOR. UÇKURUNA sahip çıkamayan MHP partisine bile sahip çıkamaz hale geldi.BAHÇELİ yi herkesin parmağında oynattığı ve elindeki oyuncak resim arabası ile aldatılabilecek kadarda basiretsiz olduğu vurgulanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR