Kılıçdaroğlu: Kasetler ahlaki değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, internette yayımlanan bazı gürüntülerin ardından MHP'deki istifalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2011 11:22 GÜNCELLEME 22.05.2011 11:22 Partiler
Kılıçdaroğlu: Kasetler ahlaki değil
Kılıçdaroğlu: Kasetler ahlaki değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, internette yayımlanan bazı gürüntülerin ardından MHP'deki istifalara ilişkin, ''Yasa dışı bulgularla siyaset yapmak doğru değildir, ahlaki bulmuyorum' dedi.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece Kaya Ramada Otel'de sanayici ve işadamları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Otelden ayrılırken bir gazetecinin, ''MHP'de yaşanan kaset istifalarıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Yasa dışı bulgularla siyaset yapmak doğru değildir, ahlaki bulmuyorum'' karşılığını verdi.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, BÜYÜKÇEKMECE'DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye demokrasiyi ve özgürlüğü getireceklerini belirterek, ''Kimsenin telefonu dinlenmeyecek'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece'deki CHP seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Burada seçim otobüsünün üzerinden halka hitap eden Kılıçdaroğlu, seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anadolu'yu karış karış gezdiğini aktaran Kılıçdaroğlu, fırsat buldukça İstanbul'a geldiğini, buraya ayrı bir önem verdiğini kaydetti. Günde en az 16 saat çalıştığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Yeni bir CHP Halk Partisi; ülkenin sorunlarıyla ilgilenen yeni CHP; geleceği düşünen, geleceği aydınlatan bir CHP; artık ülkede barışın, kardeşliğin egemen olması için çaba gösteren bir CHP. Yeni bir anlayışla yola çıktık, desteğinizi bekliyoruz'' diye konuştu.

Anadolu'da ciddi sorunlar olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

''Açlık, yoksulluk, işsizlik var. Çiftçinin, esnafın, sanayicinin durumu iyi değil. Sorunları iyi değerlendirip çözeceğiz. Yeni bir Türkiye'yi, mutlu huzurlu bir Türkiye'yi ayağa kaldıracağız. Her sorunla mücadele edeceğiz.

Demokrasiyi ve özgürlüğü getireceğiz, kimsenin telefonu dinlenmeyecek. Yasa dışı bulguları ele alarak siyaset yapmayacağız, siyasette ahlakı egemen kılacağız. 'Siyaset halka hizmet etme sanatıdır, siyaset cebini doldurma sanatı değildir' diyeceğiz. Temiz siyaseti getireceğiz.''

Kılıçdaroğlu, daha sonra ilçedeki AK Parti seçim irtibat bürosunu da ziyaret etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    KASET MAMÜLÜ OLDUĞUNU NE ÇABUK UNUTTUN. Vay be söylene bak..Kendisinin kaset mamülü olduğunu ne çabuk unuttu.Bize yutturamazsın bu söylentilerinle..Bu millet senin akıl hocalarından (demirel)çok çekti.Ergenekon,chp, mhp,bdp,balyozcular artık bu ülkede size ekmek yok..Gerçek sahipleri(MİLLET)iş başında
    Cevapla
  • karaşahin 13 yıl önce Şikayet Et
    adam resmen milletin gözünün içine baka baka milletle dalga geçiyor. Kasetler ahlaki değilmiş Sen ne ile geldin beyzade Hadi sen anlayamadın bu millet de mi anlayamadı sanıyorsun
    Cevapla
  • Mehmet YAZICI 13 yıl önce Şikayet Et
    BIRAK BU İÇLERİ KILIÇDAROĞLU.. İnsan bukadar nankör olurmu? nasıl olurda kasetler ahlaki değil dersin yoksa o kasetler sayesinde şuanda oturduğun koltukta olduğunu unuttunmu netekim?
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    BİR CHPLİ DAHA BAŞBAKANIMIZIN MANEVİYATLI ANASINA HAKARET ETMİŞ. Analar Türk Milletinin pırıl pırıl, nur yüzlü, maneviyat sembolü güzelliği, değeridir. BİZ BU CHPLİNİN BİLE ANNESİNE HÜRMET EDERİZ, BAŞ TACI YAPARIZ ONU. Ama terbiyesizleri sevmeyiz. Biz Chpye işte bu yüzden oy vermiyoruz. Çünkü terbiyeden yoksun, seviyeden yoksun, maneviyattan çok uzak yapıları var. Benim maneviyatımı engellemek için Ergenekonu bile meclise sokmaya çalışıyor bunlar. Benim maneviyatımı engellemek için Balyozu bile destekliyor Chp. Ben Chpyi asla sevemeyeceğim.
    Cevapla
  • Nurettin YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    ahlaki !. peki kılıçdaroğlu senin kaset sayesinde chp nin başına geçmen çok mu ahlaki bir duruş oluyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR