Kılıçdaroğlu: AKP'nin oyu düşüşe geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitinglerine dün İstanbul'da devam etti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2011 01:41 GÜNCELLEME 23.05.2011 01:41 Partiler
Kılıçdaroğlu: AKP'nin oyu düşüşe geçti
Kılıçdaroğlu: AKP'nin oyu düşüşe geçti

Bağcılar Meydanı'nda seçim otobüsünden halka seslenen Kılıçdaroğlu, "Herşeyi affedebiliriz, ama kul hakkı yiyenleri hayır. Ceplerini doldurdular köşeyi döndüler. Din, iman edebiyatı yaptılar, köşeyi döndüler. Elbette ki, bunun hesabını soracağız. Hiç merak etmeyin silkeleyeceğiz. Hesap vermeden bir yere gitmek yok. Düşenekadar silkeleyeceğiz. Öyle alıp kaçmak yok. 5 kuruş aldıysan, 5 kuruşun hesabını vereceksin. İktidar olduğumuzda size sözümüz var. Her kuruşun hesabını, ben millete vermeyi onurlu bir görev kabul ediyorum. Halktan yana olacağız. Yolsuzluk yapanlardan hesap soracağız" diye konuştu.

"EŞLERİNİZE PIRLANTA ALIN"
Dünyadaki bütün liderlerin televizyonda çıkıp tartıştıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Recep Erdoğan, Kemal kardeşinizin karşısına çıkabilir mi? Karşıma çıkması için, geçmişi temiz olacak, kul hakkı yemeyecek ve mangal gibi yürek olacak. Çıkarsa karşıma, ustanın kim olduğu ortaya çıkacak. Gel ben sana usta kim, çırak kim göstereyim" dedi.

Vatandaşlara, evlerine giderken eşlerine hediye pırlanta almaları tavsiyesinde de bulunan Kılıçdaroğlu, ?Neden simit veya ekmek demiyorum? Çünkü onlarda KDV var. Ama pırlantada KDV yok, yüzde 0. Peki neden pırlantada KDV yok da, ekmekte, simitte var" ifadelerini kullandı.

"AKP'NİN OYU DÜŞÜYOR"
Daha sonra Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ne geçen Kılıçdaroğlu'nu, burada özelharekatçıların koruduğu görüldü. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında, "İhlas Holding Mağdurları ve Yimpaş Mağdurları" yazılı iki pankartı da işaret etti. Konuşması sırasında bir vatandaşın bayılması üzerine Kılıçdaroğlu konuşmasını bölerek, "Bir ambulansa ihtiyaç var. Çabuk gelebilirseniz. Buraya müdahale edebilir misiniz?" diyerek sağlık görevlilerini çağırdı. Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları söyledi:

"O telaşa kapılsınlar, geceleri de rahat uyumasınlar. Birileri gelip sizin rantınızı almayacak, buna izin vermeyeceğiz. Çünkü biz rant partisi değiliz, biz yandaş partisi değiliz. YeniCumhuriyet Halk Partisi, halk için çalışacak. Sizin için alın teri dökecek. Halkın iktidarının oyu artıyor, AKP'nin oyu düşüyor. 12 Haziran'dan sonra halkın iktidarını kuracağız."

YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • z ziyaretci 13 yıl önce Şikayet Et
    himmmmmmmmmm................................ acep.....OTOBÜS´ün Üzerinde TERS kontakmi yapiyyy..........................
    Cevapla
  • Selim Akkale 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne Laftan anlamaz adammış yaa !!! Kaç kere dedik Üstün açık yatma diye !!!. Bak yine saçmalıyorsun !!! :::)))
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu boşuna uğraşıyor.. Bay Kemal her G.Doğu'ya gidişinde Kürtçü çevrelere hoş gelecek söylemlerde bulunuyor.PKK ve BDP hakkında ağzını açıp tek bir kelime bile edemiyor.Hatta KCK kapsamındaki tutukmalara itiraz ediyor.Biz iktidara gelirsek GENEL AF çıkaracağız diyor. Bay Kemal bu sözleriyle ya Kemalist takiyye yapıyor, ya da gerçekten tüm PKK'lı katilleri Genel Af ilan ederek sokaklara salacak.Bay Kemal Kürtçülere şirin görünerek uzun süre önce CHP'den BDP'ye giden oyları geri almanın derdinde.BDP'ye oy verenler ve onların babaları eskiden CHP'ye oy veriyorlardı.CHP o bölgelerde epeyce güçlüydü.Sol oyların düşmesinin bir sebebi de G.Doğulu solcu Kürtlerin BDP'ye kaymış olmasıdır.Ama artık o Kürtler solculuklarının yanına bir de aşırı Kürtçülüklerin de ilave ettiler.Bay Kemal solcu Kürtçülere ne kadar taviz verirse versin aslı (yani BDP) varken o insanlar artık CHP'ye oy vermezler. BDP'de bu gerçeği bildiğinden CHP'yle uğraşmayıp düşmanı olarak gördüğü Erdoğan'la uğraşıyor.
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    CHP nereye koşuyor. Baykal bir seks kasetiyle gönderilip onun yerine bay Kemal CHP'nin başına geçirildikten sonra CHP ve BDP adeta saldırmazlık paktı imzalamış gibi davranıyorlar. CHP, hem PKK,hem KCK hem de BDP'ye karşı son derece suskun. PKK,KCK ve BDP'nin tüm saldırıları AK Parti ve Erdoğan'a.Hatta MHP'ye bile fazla saldırmıyor hatta zaman zaman iltifatta bulunuyorlar. Şimdi herkes çok iyi düşünsün ve kararını öyle versin. PKK ve onun uzantıları neden CHP ve MHP'ye değil de sürekli olarak AK Parti ve Erdoğan'a saldırıyor.Karşılarında tek güç ve rakip olarak onu gördükleri için mi? Neden AKP'nin binalarına,bürolarına saldırıp yakıyor,yıkıyorlar? Bay Kemal Tunceli'de yaptığı referandum konuşmasında GENEL AF sözü vermişti.Urfa milletvekili adayları KCK tutuklamalarına şiddetle karşı çıkmışlar ve bu tutuklamalar yüzünden AKP'yi statükocu ilan etmişlerdi.CHP'yi hedef almamalarının s ebepleri bunlar olmasın? Lamı cimi yok. PKK,KCK ve BDP bu CHP ve onun başındaki şahıstan son derece memnunlar.
    Cevapla
  • aydinli 13 yıl önce Şikayet Et
    ANGUS. ben bu kelimeyi daha once hic duymamistim. sukur olsun artik onuda ogrendik. bir de kucuk bas hayvanlar var hukumet basa geldiginde ulkemizde ki sayisi 18 milyonmus. simdi 6 milyon kalmis, onu tekrar canlandiralim diye Ak Keci ithal ediliyormus. ak kecilerde sut verimi cok suksekmis. ben de ak keci beslesem acaba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR