Bülent Arınç, BUSMEK sergisini açtı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (BUSMEK) düzenlediği yıl sonu sergisini açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2011 19:52 GÜNCELLEME 23.05.2011 19:52 Partiler
Bülent Arınç, BUSMEK sergisini açtı
Bülent Arınç, BUSMEK sergisini açtı

Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılan 6. BUSMEK genel sergisinin açılışına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri, siyasiler ve kursiyerler katıldı. Büyük bir katılımla açılışı yapılan sergi 5 gün süre ile açık kalacak. Sergi 10.00 ile 20.00 saatleri arasında davetlilerin beğenisine sunulacak.

Serginin açılışında konuşan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bu kursların önemine dikkat çekerek, “Büyükşehir Belediyemiz'in bütün başarılı hizmetlerinin yanında, BUSMEK kursları da belediyemizin bence halkımıza yönelik, özellikle hanımlara yönelik çok hayırlı hizmetlerinden birisi. Kursiyerlerimizin buralardan aldıkları eğitim ile kendilerine birer meslek edinmeleri ve iş sahibi olmaları sağlanıyor. Ben burada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput ise Bursa’da yaklaşık 100 bin kursiyerin bu tür kurslar ile meslek sahibi yapıldığını belirterek, BUSMEK kurslarının da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere de ağırlık verdiklerini belirtti. Altepe, insan odaklı çalıştıklarını belirterek, bu kurslar ile insanların meslek sahibi olup evlerine ekmek götürmelerine yardımcı olduklarını söyledi. Ardından, kursiyerler tarafından yapılan bazı tablolar Bakan Arınç’a hediye edildi.

Bakan Arınç’ın, bazı kursiyerlerin temsili olarak sertifikalarını vermesinin ardından açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından sergiyi gezen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, özellikle hat sanatı ve ebru çalışmalarına yakın ilgi gösterdi.

YORUMLAR 2
  • Hürkan Küksar 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamı Kimse Anlayamaz. Konuşmaları çok saçma ve çelişkili bana göre.Ama seçmen seviyor bu adamı.Sebebi de konuşurken ağlaması olabilir...
    Cevapla
  • Hürkan Küksar 13 yıl önce Şikayet Et
    Arınç'ın arınması lazım. Sürekli saçmalıyor başka birşey yok...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR