Bahçeli'nin hedefindeki isim ihraç ediliyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, kaset skandalında partilerinin haksız yere eleştiriliğini söylerken MHP liderinin isim verdiği partiliyi de ihraç edeceklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2011 19:51 GÜNCELLEME 24.05.2011 19:51 Partiler
Bahçeli'nin hedefindeki isim ihraç ediliyor
Bahçeli'nin hedefindeki isim ihraç ediliyor

Aziz Babuşcu, Habertürk ekranlarındaki Gün Ortası programında Didem Yılmaz'ın konuğu oldu ve MHP'deki kaset skandalı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Babuşcu, kaset skandalı sonrasında AK Parti'ye yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söylerken, MHP tarafından kasetlerin ardındaki isim olarak açıklanan Faruk Bayındır'ın da kesin ihraç kararıyla Disdiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

KASETLERLE HEDEFLENEN NE?

Babuşcu'nun konuşmalarından satır başları şu şekilde: "Yapılmak istenen mutfak çalışması MHP'nin genel başkanını değiştirmeye yönelik bence, aynı CHP'de yapılan gibi. MHP'de yeniden dizayn sözkonusu bunun temel nedeni de AK Parti'ye karşı daha güçlü bir MHP yaratmak. Bu şekilde bir taşla iki kuş vurmayı düşünüyorlar, hem MHP'de dizayn hem de AK Parti'ye karşı daha güçlü bir muhalefet. Ayrıca bunları yaparken de bu işin sorumluluğunu AK Parti'nin üstüne bırkarak kamuoyu nezdinde Ak Parti'yi kötü bir duruma düşürmek istiyorlar.

Görüldüğü kadarıyla şimdilik bu senaryo tutmadı. MHP lideri geri atmadı, partisinin onun çevresinde toparlandı ve bir mağduriyet psikolojisi oluştu gibi gözüküyor. Tabii bu kilitlenme seçim sonrasında ne kadar kalabilecektir, bunu göreceğiz.

İstedikleri, halkın kafasına "AK Parti bu kasetleri yapanları bulabilir ama bilerek bulmuyor" düşüncesini yerleştirmek.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Serhat AKINCI 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda var birşeyler.... Yazıcıoğlu'nun öldürüldüğü halikopter firmasının sahibidir kendisi... MHP kaset saldırılarını planlayan sitenin ödemesi bu adamın kartıyla yapılıyor. En azından şimdilik bildiklerimiz bunlar...Daha neler var kim bilir? Bence AKP geç kalmıştır bu kişiyi ihraç ederken... Aylardır yazdık, çizdik; Yazıcıoğlu'nu kim, nasıl palanlarla öldürttü...Ergenekon dediniz başka da bir şey demediniz...
    Cevapla
  • sezginbilgin 13 yıl önce Şikayet Et
    ADAMSIN ADAM.... Sn.basbakan efeler gıbı atar tutar.çunku efeler gıbı mert adam.bazılarının zorunada gitse adam olmak farklı bısey ıste ne yaparsın...
    Cevapla
  • bekir cizmeci 13 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlis... Bahceli nin sozune itibar edip de adam harcamak son derece yanlis.Eger Bahcelinin sozlerine itibar edersek basta sayin Basbakan olmak uzere tum AKP yi ihrac etmek gerekir.
    Cevapla
  • abdullah birisi 13 yıl önce Şikayet Et
    yani sanki çocuklarla konuşuyorlar ha. hem akp haksız yere suçlanıyor, hem de o ismi ihraç edeceğiz. hayırdır? ya sus ya da açıkla.
    Cevapla
  • sukru bas 13 yıl önce Şikayet Et
    :.. ihraç ediliyorsa o zaman bu türkiyenin watergate skandalı olmuyor mu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR