Tanrıverdi'den muhtarlara çağrı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin, yakaladığı istikrarla lider ülkeler arasına girdiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2011 13:13 GÜNCELLEME 31.05.2011 13:13 Partiler
Tanrıverdi'den muhtarlara çağrı
Tanrıverdi'den muhtarlara çağrı

Tanrıverdi, Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa köyünde, çevre köylerin muhtarlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarlardan köylerinin her türlü ihtiyaçlarını kendilerine ulaştırmalarını istedi.

Manisa'nın 850'nin üzerinde köyü olduğunu, bu köylerin tüm sorun ve ihtiyaçlarını kendilerinin takip edebilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Tanrıverdi, şunları söyledi:

''Bize sorunlarını taşıyan köylerimizin sorunları anında çözülmektedir. AK Parti olarak ilkemiz: Şehirlerde ne varsa köylerimizde de aynısı olmalıdır. Bakınız Türkiye lider ülkeler arasına girdi, bunun nedeni ülkemizde istikrarın olmasıdır. Bizler insanlarımızı seviyoruz. Bu nedenle de hizmetlerimizi de insanlar için yapmaktayız. Köylerimizde kooperatifler kuruldu, biz bu kooperatifleri desteklemekteyiz. Köylülerimiz yurdunda kalsın istiyoruz. Köylerimize tam destek vermekteyiz. Bütün hesabımız budur.''

Tanrıverdi, AK Parti ile birlikte ''eski dönem siyaset anlayışının'' terk edildiğini dile getirerek, ''Eskiden milletvekilleri, köylere giderlerdi. Burada dert dinlerler ve köylülerin isteklerini sigara kabının üzerine yazarlar, sonra da atarlardı. Şimdi ise bizim anlayışımızda, köylerimize bizzat gidilerek hizmetler yerine getirmekteyiz. İl Genel Meclisi üyelerimiz, sürekli çalışıyor. KÖYDES ile köylerin sorunları çözülmektedir'' dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR