Kılıçdaroğlu AK Parti'yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'taki miting öncesinde Ak Parti bürosunu ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2011 14:04 GÜNCELLEME 01.06.2011 14:04 Partiler
Kılıçdaroğlu AK Parti'yi ziyaret etti
Kılıçdaroğlu AK Parti'yi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta miting öncesi otobüsten inip vatandaşları selamlayarak Şehit Aileleri Derneği'ne giderken yolunun üzerinde bulunan AK Parti seçim bürosuna girdi. Kılıçdaroğlu, AK Partililerle tokalaşıp başarılar diledi. Daha sonra yolda gördüğü bir kız çocuğu ile konuşan Kılıçdaroğlu, Şehit Aileleri Derneği'ne geçti.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altunok, oğlunun görev şehidi olduğunu belirterek, "Şu anda şehitlikten dolayı aldığım maaşımı kestiler ve geçmişe dönük vermiş oldukları parayı faiziyle istiyorlar. Şehit olmak için illa PKK kurşunu mu yemek gerekiyor? Benim oğlum terhisine bir hafta kala şehit oldu. Türkiye'de benim gibi çok sayıda şehit ailesi var. Bizim sorunlarımızı dile getirin. İlk defa bir genel başkan Yozgat'ta Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti, size teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit ailelerinin yaşadığı sorunu dile getireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ikram edilen çayı içtikten sonra miting alanına gitti.
 
 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • lokman 13 yıl önce Şikayet Et
    şirinlik. amanda aman gandi mi gelmiş. amanında amanın sempati mi toplayacakmış. Yemezler anam yemezler hadi başka kapıya. mhp ye bdp ye git.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 13 yıl önce Şikayet Et
    Seni Gidi. Şirin Gandi seni :))) Yemezler KeMal im. Eminim adresi karıştırmışsındır. MHP yada BDP yi ziyaret edecekken bizimkilere uğramışsındır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR