Bahçeli MHP'li gençlere fırça çekti

MHP lideri Devlet Bahçeli Kırşehir'de cuma namazına giderken elinde parti bayrakları bulunan gençleri azarladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2011 15:04 GÜNCELLEME 03.06.2011 15:04 Partiler
Bahçeli MHP'li gençlere fırça çekti
Bahçeli MHP'li gençlere fırça çekti

Partisinin Kırşehir'de düzenleyeceği miting için Kırşehir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cuma namazına girerken kordon oluşturan parti bayraklı gençlere kızarken, çıkışta da ezilme tehlikesi geçirdi.

Cacabey Camisinde Cuma Namazını kılan MHP lideri Bahçeli, camiye girerken kordon oluşturan partili gençleri tezahürat yapmamaları ve parti bayraklarını kaldırmaları hususunda kızdı. Namaz sonrası ise alkışlarla camiden çıkan Devlet Bahçeli kısa süre ezilme tehlikesi yaşadı. Buradan otele geçen Devlet Bahçeli'nin saat:15:00'daki mitinginde konuşması bekleniyor.

 
 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • göktürk 13 yıl önce Şikayet Et
    cami önünde slogan atmayın diye kızdı ama haber yanlış. bu kadar da yanlı olunmazki bahçeli yanlı haber yapmayın diye kızdı ama siz burda bayraklı gençlere kızdı diye yapıyorsun ALLAH yalancının yanında değildir elbet
    Cevapla
  • Göktuğ HİLAL 13 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yada Böyle. Yorumları okuyunca sadece şunu söyleyeyim dedim. Bahçeli inanır yada inanmaz, namaz kılar yada kılmaz, camiye gider yada gitmez benim için hiç bir önem arzetmez. Ancak bu yapmış olduğu davranış öyle yada böyle Tebrik ve Takdir edilmesi gereken bir davranıştır. Kutluyorum, darısı camileri, cami önlerini, cami avlularını, cami cemaatini ve hatta cemevlerini,kilise ve havraları adı sanı ne olursa olsun herhangi bir İNANCI kendisine öyle yada böyle siyasi rant kapısı yapmak isteyenlerin başına.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    12 Eylülde Ülkücüleri rejim uğruna harcatan, 28 Şubatta TS Komutanlarının Müslümanlığı sonlandırma hareketine emredin diyenlerden ne beklenir ki.. 12 Eylül öncesi Ülkücüleri devlete ve orduya destek ve yardım ediyoruz diye olayların içine atıp. En ağır şekilde cezalandırılmalarına olur böyle şeyler devlete küsülmez deyip, Kemalist rejim uğruna kim feda etti. 28 Şubat olaylarında TSK alınan kararların Müslümanlığı resmen sonlandırma hareketi olduğu ve bin sene süreceği iddia edilirken. Komünistler geliyor Müslümanlık tehlikede diyerek olmayan düşman için ülkeyi kan gölüne çevirenler, hangi gerekçe ile aynı hassasiyeti göstermedi. Ama TS Komutanlarına kayıtsız şartsız destekleyen ABD ve İsrail kendi çıkarlarını koruyabilmek için 28 Şubat kararlarının bir an önce rahatça uygulanması için siyasi gündeme değiştirip, kendine dost hükümetin kurulabilmesini sağlamak amacı ile apo yu vermişti. Kim apo yu asamayacağını bildiği halde asacağız diye milliyetçilik yaptı ve seçim sonunda, Dsp ve Anap la koalisyon hükümeti kurdu. 28 Şubat kararları tam anlamıyla uygulamak kime ve neye karşı nasıl bir dürüstlük örneği ve vatanperverliktir.
    Cevapla
  • Abdullah Akgün 13 yıl önce Şikayet Et
    Kayserili. Bak sözüm doğru çıktı. Bilmeden eleştirmekte sizin üzerinize yok. Allahıma çok şükür ben kendimce doğruları görebiliyorum. Ama pardon müslümanlık sadece AKP lilere
    Cevapla
  • Mehmet Emin 13 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli derki; MHP'liysen camiye gelme. Geliyorsan belli etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR