Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası

Antalya'da deterjan ve tuz ruhuyla temizlik yaparken zehirlenen 2 çocuk annesinin ölümünde ihmal iddiası: Nakil için 7 saat ambulans bekledi

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2014 12:06 GÜNCELLEME 02.09.2014 12:06 Polisiye vakalar
Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası
Zehirlenerek ölen kadınla ilgili ihmal iddiası

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

An­tal­ya'nın Ma­nav­gat il­çe­sine bağ­lı Si­de'de ya­şa­yan ev ha­nı­mı Mer­yem Ka­sap (34), cu­ma gü­nü tuz ru­hu ve ça­ma­şır su­yu­nu ka­rış­tı­ra­rak ban­yo­ya dök­tü. Ya­rım sa­at son­ra te­miz­le­mek için ban­yo­ya gir­di. Bir­kaç da­ki­ka son­ra ze­hir­len­di. Ko­ca­sı du­ru­mu fark et­ti. Ça­ğır­dı­ğı am­bulans gel­me­di. Ka­rı­sı­nı, kom­şu­la­rı­nın ara­cıy­la özel has­ta­ne­ye gö­tür­dü.Genç ka­dı­na bu­ra­da ilk mü­da­ha­le­si ya­pıl­dı. Du­ran kal­bi tek­rar­dan ça­lış­tı­rıl­dı. Be­yin ka­na­ma­sı ge­çir­di­ği be­lir­len­di. Ame­li­yat için An­tal­ya­’ya sevk edil­me­si ge­re­ki­yor­du. An­cak id­di­aya gö­re has­ta­ne yö­ne­ti­mi am­bu­lans ver­me­di. Ya­kın­la­rı baş­ka bir özel has­ta­ne­ye git­ti. İkin­ci has­ta­ne de 'Has­ta­nın sağ­lık gü­ven­ce­si yok, ye­şil kar­tı var. Dev­let, ye­şil kart­lı has­ta­la­rın mas­raf­la­rı­nı kar­şı­la­mı­yor' di­ye­rek, has­ta­yı ka­bul et­me­di.

7 SAAT SONRA AMBULANS VERİLDİ İDDİASI

Tam 7 sa­at son­ra am­bu­lans ve­ril­di. Mer­yem Ka­sap, An­tal­ya­’ya sevk edil­di. Yo­ğun ba­kı­ma alın­dı. Pa­zar gü­nü ge­ce­si de 48 sa­at­lik ya­şam mü­ca­de­le­si­ni kay­bet­ti.

Meryem Kasap'ın eşi Fahri Kasap "Eşim için bir şey yapamadık. Bu ülkede işini yaptırman için illadayın, amcan olacak" diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR