Bakan adına sahte mail atan kişi yakalandı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 'bakandan ÖSYM Başkanına torpil maili'yle ilgili olarak yapılan operasyonda mail attığı belirtilen kişi İstanbul'da gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2011 17:01 GÜNCELLEME 18.05.2011 17:01 Polisiye vakalar
Bakan adına sahte mail atan kişi yakalandı
Bakan adına sahte mail atan kişi yakalandı

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı adına ÖSYM Başkanı Ali Demir’e mail attığı belirtilen kişinin İstanbul'da yakalandı. Ü.Y adlı kişinin İstanbul Samandra'da  yakalanarak uçakla Ankara'ya götürüldüğü öğrenildi. 

Söz konusu soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı, Samandıra’da oturan ve hayvancılıkla uğraşan Ümit Y. isimli şahsın evinde gözaltına alındığı belirtildi.

Sahte mail olayında Bakan Yazıcı'nın mail adresinden ÖSYM Başkanı Ali Demir'e mail atılmış ve yardım istenmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bunu seçim meydanlarına taşımıştı. Ancak bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nun seçim malzemesi yaptığı konunun sahtecilik olduğu ortaya çıktı. Bakan'ın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde Bakan'ın adını kullanarak ÖSYM'ye mail attığı bildirilen kişi, İstanbul'da gözaltına alındı. Şüpheli sorgulanmak üzere Ankara'ya götürülüyor. 

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • mesut ors 13 yıl önce Şikayet Et
    merak ediyorum. aklıbaşında olan herkes bilirki kaset yayını yap0an site yurtdısından yapıyor ıp sini bulsan ne yazar
    Cevapla
  • Kadim Kültür 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali Efendi sen yenisin galiba. Kaset yayınlayanlar bu ahmak gibi değil. net te yapılabilecek hokkabazlıkları bilirler. Bu mailden Kılıçtar nasıl haberdar oldu savcılar el atması lazım.
    Cevapla
  • mehmet ali 13 yıl önce Şikayet Et
    vay canına bu nasıl donanımlı çobanmış..yoksa suçu üstlenmeye ikna edilmiş bir fedai mi?. yahu madem istediğiniz zaman bir sahte mailin bile izin sürerek taaa çobanı yakalıyabiliyorsunuz o zaman neden bu kasetlerin yayınlayıcılarını yakalayamıyorsunuz?yoksa iddia edildiği gibi zaten yayınlatan ve karav propagandayı yürüten bizzat AKP ve onun güdümündeki resmi ve okyanusötesi ağanın teşkilatındaki hayrıresmi çakma derin yapılanmamı bu kaset olayının tezgahlayıcısı.zamanlama manidar.müsebbiblerin yakalanamaması bir o kadar daha manidar.nedense AKP aleyhine olan ne olursa olsun uçarı kaçarı yok ama AKP lehine ne varsa sınavda şifre dağıtmakta dahil hepsi kapatıldı
    Cevapla
  • beylerbeyi 13 yıl önce Şikayet Et
    evet sırası geldi. "bilmeden iyice araştırmadan işin aslını öğrenmeden iftira attım ve bundan dolayı Sn. Bakan Hayati Yazıcıdan özür diliyorum" demenin tam vaktidir ey kılıçdaroğlu. bakaklım iftira atmadaki kabiliyetini bundada gösterebilecekmisin.
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 13 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi hey... bir gariban üstlendi, olay bitti degil mi? Cok sükür millet yemiyor artik bu numaralari.... Zaten yüzünden nur akiyor Hayati beyin, tövbe tövbe..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR