Sütyen nasıl yıkanır?

Sütyen almak kadar yıkamak da zor bir iştir. Çoğu zaman kadınlar aldıkları sütyenlerin yıkama hataları sebebi ile deforme olmalarına neden olurlar. İşte sizlere sütyenleri doğru yıkama rehberi...

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2018 07:39 GÜNCELLEME 06.05.2018 09:23 Pratik Bilgiler
Sütyen nasıl yıkanır?
Sütyen nasıl yıkanır?

Kadınların günlük hayatta en çok kullandıkları giyim eşyalarından biri sütyendir. Sık sık yıkanması gereken sütyenler, yıkamada yapılan hatalardan dolayı bozulabilirler. Peki, sütyenler en doğru şekilde nasıl yıkanır? İşte doğru sütyen yıkamanın yolları...

- Sütyen yıkarken yaşanan en büyük problemlerden biri makineye atılan sütyenin bükülmesidir. Özellikle süngerli sütyenler, makinenin içinden süngerleri bozulmuş şekilde çıkabilirler. Bunu önlemek için mutlaka çamaşır torbası kullanmanız gerekiyor. 

- Özellikle sıcak havalarda yoğun terleme nedeniyle sütyenlerde sarı lekeler oluşabilir. Bu şekilde oluşan lekeleri yok etmek için sütyenlerinizi sık sık yıkamanız gerekir. Sarı lekelerin çıkması için makineye atmadan önce karbonat ve su ile sarı lekeleri yok edebilirsiniz. 

- Sütyenlerinizi yıkadıktan sonra asla gelişi güzel bir şekilde çekmeceye kaldırmayın. Mutlaka düzenli bir şekilde katlayın. 

- Sütyenleri çamaşır makinesinden hassas programda yıkamalısınız. Eğer yıkamak istediğiniz sütyenleriniz  pahalı ve hassassa elinizde yıkamanız en doğru seçenek olacaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR