Cam temizleme suyunun farklı kullanım alanları

Kadınların temizlik yaparken kullandıkları cam temizleme suyunun ilginç kullanım alanlarını sizler için araştırdık. İşte cam temizleme suyunu kullanabileceğiniz yerler...

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2018 08:18 GÜNCELLEME 22.08.2018 15:36 Pratik Bilgiler
Cam temizleme suyunun farklı kullanım alanları
Cam temizleme suyunun farklı kullanım alanları

Dışarıdan satın aldığınız ya da evinizde kendinizin yaptığı cam temizleme sularını yalnızca camları temizlemenin dışında da kullanabilirsiniz. İşte cam temizleme suyunun akla gelmeyecek kullanım alanları...

DERİ PARLATMA

Kullandığınız deri eşyaların ya da giydiğiniz kıyafetlerin olduğundan daha parlak ve göz alıcı görünmesini istiyorsanız, mikrofiber beze bir miktar cam temizleme suyu dökerseniz parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu yöntem derilerin çizilmesini de önleyecektir.

YÜZÜK ÇIKARMA

Parmağınıza küçük gelen ya da rahatsızlık veren yüzükleri çıkartmak için parmağınıza cam temizleme suyunu püskürtün. Yüzüğün kendiliğinden kolaylıkla çıktığını göreceksiniz.

BÖCEK ISIRIKLARINDAN KURTULMA

Sivrisinek gibi çeşitli böcek ısırıklarının cilt üzerinde sebep olduğu kaşıntıdan cam temizleme suyu sayesinde kurtulabilirsiniz. Kulak temizleme çubuğunu ya da temiz bir pamuğu cam temizleme suyunu batırıp kaşıntılı bölgeye sürebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR