Ev yapımı duvar askılığı

Kullanılan eşyaları dağınık bir görünümden kullandıran askılıklar evde çok amaçlı kullanılan eşyalardan biri olmuştur. Siz de kendi zevkinize göre son trend pratik duvar askılığı yapabilirsiniz. Evde duvar askılığı yapmanın pratik yollarını " Yasemin.com" ekibi olarak sizler ile paylaşıyoruz.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2018 07:44 GÜNCELLEME 29.09.2018 08:28 Pratik Bilgiler
Ev yapımı duvar askılığı
Ev yapımı duvar askılığı

Eşyaları taşıyan bir nesne olan askılıklar evde göze batan nesnelerdir. Askılıkları evin rengine göre değiştirebilir, pratik bir yol ile ilginç bir tasarım üretebilirsiniz.

İşte, evde duvar askılığı yapmanın pratik yolları...

- Duvara monte edilen bir dikdörtgen tahtayı zımparalayınız. Tahtanın pürüzlerinden arıtınız. Daha sonra tahtayı duvara monte ediniz. Tatlı kaşığı ve Tatlı kaşığının saplarını bükerek bir askılık olacak şekile getiriniz. Gümüş renkte bir çivi ile çatal ile kaşığı tahtanın üzerine çivileyiniz.

- Duvara monte edilen bir dikdörtgen tahtayı zımparalayınız. Tahtanın pürüzlerinden arıtınız. Daha sonra tahtayı duvara monte ediniz. Tahtayı odanızın rengine uyumlu bir Evdeki kullanılmayan oyuncakları tahtanın üzerine çivileyiniz.

- Duvara monte edilen bir dikdörtgen eskitilmiş tahtayı zımparalayınız. Tahtanın pürüzlerinden arıtınız. Daha sonra tahtayı duvara monte ediniz. Daha sonra büyük boyutta bakır çivileri eğerek eskitilmiş tahtanın üzerine monte ediniz.

- Birbirinden irili ufaklı tahtaları keserek bu deseni siz de evinizde kolayca yapabilirsiniz. Daha sonra rengarenk renklere boyayarak canlılık kazandırabilirsiniz. Üzerine düz bir tahta koyunuz ve kancalı askılık çivisi ile monte ediniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR