Çiftli cam temizliği nasıl yapılır?

Çiftli camın ısıyı geri çevirme ve içeriye hapsetmemesiyle beraberinde dışarıdan gelen sesleri de azaltır ve gürültüyü önleyerek konforlu bir yaşama sizi hazırlar. Peki, çiftli camların temizliği nasıl olmalıdır?

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2019 07:40 GÜNCELLEME 10.02.2019 09:17 Pratik Bilgiler
Çiftli cam temizliği nasıl yapılır?
Çiftli cam temizliği nasıl yapılır?

Camlar yapısı gereği her türlü basınca dayanıklı olmasına rağmen sert bir madde ile çabucak çatlamalara ve de kırılmalara yol açabiliyor. Camların bakımı bilinenin aksine farklı yöntemlerle de yapılabilinir. Çiftli camların bakımı ve temizliği nasıl olmalıdır? Çiftli camların temizliği hakkında bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. Haberimizin içeriğine göz gezdiriniz.

Çiftli cam temizliği

- Yüksek bir binada kalıyorsanız ve çiftli camlara sahipseniz, belinize sağlam bir halat geçirdikten sonra camları silme aşamasına geçmenizi öneriyoruz.

- Çiftli camlara için mıknatıslı bezlerden kullanırsanız oldukça derinlemesine ve hijyenik bir temizlik yapmış olabilirsiniz.

- Ilık bir suyun içerisinde cam silme deterjanı koyunuz. Uzun saplı fırçalarla camın her yerini siliniz.

- Ilık bir suyun içerisine beyaz sirke sıkınız. Daha sonra uzun saplı fırça veya temiz bir bezi herhangi uzun bir sopanın ucuna yerleştirip de silme işlemine sopa yardımıyla son verebilirsiniz.

- Cam için deterjanı kirli camın üzerine sıkınız. Biraz beklettikten sonra gazete kağıdı ile temizleyebilirsiniz hem lekelerden kurtulmuş hem de camları parlatmış olacaksınız.

- Pamuklu olmayan akıllı bezlerden alabilir ve çift taraflı camınızı koruma almış olabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR