Kuzine fırın nasıl kullanılır? Kuzine fırın kullanımının püf noktaları ve özellikleri

Son zamanların gelişmiş üç boyutlu pişirme teknolojisiyle, fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir yoğunlukla dağıtabilirsiniz. Bu sayede yemeklerin tüm yüzeyleri dengeli bir şekilde ısınır ve ideal pişirme gerçekleşmektedir. Peki kuzine fırın nasıl kullanılır? Fırın kullanmanın püf noktaları nelerdir?

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2020 15:27 GÜNCELLEME 16.03.2020 15:27 Pratik Bilgiler
Kuzine fırın nasıl kullanılır? Kuzine fırın kullanımının püf noktaları ve özellikleri
Kuzine fırın nasıl kullanılır? Kuzine fırın kullanımının püf noktaları ve özellikleri

Kuzine fırın en belirgin özelliklerinden biri,buharlı pişirme aksesuarı sayesinde yemeklerin besin değerleri kaybolmadan buharda pişirme tekniği ile sağlıklı ve lezzetli pişirme sağlamaktadır. Birden fazla lezzeti açığa çıkarmak isteyenler için tercih edilen bu son teknoloji, profesyonel bir pişirme deneyimi kazandırır. Özel katalitik sayesinde kötü kokulara neden olan yağ artıkları emaye yüzey tarafından emilir, sizi temizlik yapmaktan kurtararak, pişirme konforunuzu artırır. Fırın kullanımıyla alakalı detaylı bilgileri sayfa içeriğinde bulabilirsiniz...

FIRIN TEMİZLİĞİ İLE ALAKALI PRATİK ÖNERİLER İÇİN TIKLAYIN

Kuzine Fırın kullanımının püf noktaları

KUZİNE FIRIN KULLANMANIN PÜF NOKTALARI;

Teleskopik tepsi raf sistemli fırınlarda, tepsiyi dışarıya doğru çektiğinizde hareketli raylar tepsiyi size doğru yaklaştırır. Böylece ızgara ve tepsilerin kullanımı daha da rahat, kolay ve güvenli hale gelir.

Kuzinede 4 ayrı fırın bölmesi ve bir gözü yüksek performanslı wok ocak olmak üzere toplam 5 ocak gözü sayesinde birçok farklı yemeği aynı anda pişirme imkanı sunar. Krep, pirzola, hamburger köftesi gibi yemekleri geniş döküm yüzey ızgarası sayesinde tam kıvamında pişirir.

Kuzine fırın nasıl kullanılır

Buharlı sistemi olmasından dolayı, yemekleri besin değeri kaybolmadan pişirme sağlarken, fırında ısının nasıl dağıldığını, bazı noktalarda düzensiz sıcaklık yayılımı olup olmadığını kolaylıkla test edebilirsiniz.

Kuzine fırın nasıl kullanılır

Eski model fırınlara nazaran kırmızı ve beyaz etlerde ısının ayarında oynama yapmanıza gerek olmayabilir. Son teknoloji kuzine ile et türleri eşit oranda pişecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR