23 Ülkeden Öğrenciler Edurese Akademi’nin iftarında buluştu

Uluslararası eğitim ve öğretim hizmetleri EDURESE Akademi'nin, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Vitalen Vakfı’nın desteğiyle uluslararası öğrencilere yönelik düzenlediği iftar gerçekleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2022 17:10 GÜNCELLEME 29.04.2022 17:10 RAMAZAN
23 Ülkeden Öğrenciler Edurese Akademi’nin iftarında buluştu
23 Ülkeden Öğrenciler Edurese Akademi’nin iftarında buluştu

Kuzey Ankara Büyük Ankara Camii Külliyesi’nde gerçekleşen iftar davetine, Ankara’da çeşitli üniversite ve orta öğretimde okuyan Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan, Senegal, Nijerya, Benin, Endonezya, Pakistan, Irak, Tunus, Mısır gibi 23 ülkeden uluslararası öğrencilerin yanı sıra pek çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. AHBV Üniversitesi İdari Mali İşler  Daire Bşk. Mecit Moral, Sosyal İşler Şb. Md. Hasan Varelci, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ayık, Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin, 29 Mayıs Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bahri Kahya, İSAB ve İSAK Vakfı Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, Uluslararası Prof. Dr. Muhammed Hamidullah AİHL, Uluslararası Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği, Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi idarecileri ve öğrencileri katılımcılar arasındaydı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı, AHBVÜ ve EDURESE Akademi tanıtım sunumları ile devam etti. EDURESE Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Civelek’in akademinin faaliyet, vizyon ve misyonuna dair konuşmasının ardından, AHBVÜ İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hasan Ayık’ın konuşması ve ardından Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin’in duasıyla tamamlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR