Eseyan: Gezi provokasyonunun hedefi Erdoğan'dı

AK Parti MKYK'ya seçilen Türkiye Ermeni Cemaati mensubu Markar Eseyan, üçüncü yılında Gezi olaylarını değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2016 08:16 GÜNCELLEME 30.05.2016 08:16 RÖPORTAJ
Eseyan: Gezi provokasyonunun hedefi Erdoğan'dı
Eseyan: Gezi provokasyonunun hedefi Erdoğan'dı

AK Parti İstanbul mileltvekili Markar Esayan Sabah'tan İsa Tatlıcan'a  çarpıcı açıklamalarda bulundu: Eseyan gezi terörizminin tek hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi.

GEZİ PROVAKASYONUNUN HEDEFİ ERDOĞAN'DI

-FETÖ ve PKK medyası Türkiye'de diktatörlük rejimi var algısı yaratmaya çalışıyor? Bu algı operasyonu hakkında ne söylemek istersiniz?

Yenildiler. Deşifre oldular. İhanetleri halkımızın birlik ve beraberlik bilincine çarptı, tuzla buz oldu. MGK'da FETÖ ile alınan karar Bakanlar Kurulu'ndan geçtikten sonra mücadele daha da hız kazanacak. Eski Türkiye, vesayet altına alınırken, üst yapılar yukarıda anlattığım gibi ele geçirilmişti. Halkın nüfuz etmemesi için devleti oksitlemişler. Toplum angaryadan başını kaldırıp da siyasi bir hareket yaratamasın diye de PKK, paralel gibi yapıları birer mayın gibi içimize yerleştirmişler. İşte Gezi'nin 3. yıldönümündeyiz. Türkiye en parlak döneminde Brezilya, Mısır ve Ukrayna ile birlikte büyük bir ihanete uğradı. Bunu bu yapılar üzerinden, medyayı kullanarak ve seçilmiş lideri karakter suikastlarıyla tabanı karşısında itibarsızlaştırmak üzere yaptılar. Halkın kafasını karıştırmak, arada el çabukluğuyla seçilmiş lideri devirmek istediler. Yurt dışından destekli geniş bir konsorsiyum vardı. Hepsi birden Erdoğan'a yüklendiler. Buna karşı çıkan bizleri de linç etmeye kalktılar. Sonra da ikinci adım 17/25 Aralık geldi. Bugün hala CHP ve HDP bunu diriltme peşindeler.

YORUMLAR 1
  • ATABEY 7 yıl önce Şikayet Et
    Korkma Markar Esayan kardeşim Doğru yolda gidenin Allah her daim yanındadır...Her kim doğru Yolda Saparsa Bilsin-ki İlk Hesap Sorucu Olan Yine Allahtır...Her kim yaptığı işin doğruluğuna inanır ve hakkı gözetir çalışanın ve çalışmayanın fakir fukaranın yetimin kimin ve kimsesizlerin kamu kurum ve kurumlarında çalışanların ve bir cümle halkın her zerresinin kendini desteklesin veya desteklemesin hakkını koruyup gözetirse ona bir-şey olmaz çünkü koruyucu olan Allahtır buda Yetmez mi??? Her kim bunlardan saparsa bilsin ki sonu zelil olur....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR