Karavanla Karadeniz turu - En iyi kamp alanları

Karadeniz Bölgesi karavan kamp alanları nereler? İşte Karadeniz'de karavanla gezilecek yer

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2021 17:49 GÜNCELLEME 18.10.2021 17:49 Rotalar
Karavanla Karadeniz turu - En iyi kamp alanları
Karavanla Karadeniz turu - En iyi kamp alanları

Yeşilin ve mavinin her tonunu size sunan Karadeniz'de mükemmel bir karavan turu yapmaya ne dersiniz. Özellikle son dönemlerde dünyada ve ülkemizde karavan popülaritesi artmaya başladı. Evini yanında taşımak isteyenlerin tercihi olan karavan, size sonsuz bir özgürlük sunuyor. Karavanınızı baştan aşağı istediğiniz gibi dizayn ederek hayalinizdeki eve ve araca  kavuşabilirsiniz. Aracı kendi zevkinize uygun hale getirdikten sonra sizi uçsuz bucaksız yollar bekliyor olacak. Artık dilediğiniz yere gidebilir, dilediğiniz yerde mola verebilir ve dilediğiniz her yerde konaklayabilirsiniz. Karavan, uçsuz bucaksız bir sonsuzluk demek aslında...

Karavanda tüm hazırlıklarınız tamamsa size muhteşem bir rota hazırladık. Bu rotada muhteşem manzaralarla karşılaşmanız içten bile değil. Bu rotada yeşilin her tonuna doyacaksınız. Bu rotada leziz yemekler de bekliyor olacak... Tabii ki burası Karadeniz bölgemizden başka bir yer olamaz.

Karagöl - Artvin

Yolları her ne kadar sıkıntılı olsa da bu muhteşem yere vardığınızda aklınızda o kötü yola dair hiç bir şey kalmayacak. Karagöl, ülkemizdeki en güzel karavan alanlarından birine ev sahipliği yapıyor. Harika doğası ve tertemiz havasıyla size inanılmaz bir deneyim sunacak.

Yedigöller - Bolu

Bolu'ya bağlı Yedigöller, tahmin edebileceğiniz üzere 7 gölden oluşuyor. Ve buradaki her göl yeraltından birbirine bağlı... Her bir gölün manzarası birbirinden güzel. Bu doğa harikası yerde normal karavan veya çekme karavanla konaklama imkanınza da sahipsiniz.

Küpkaya Kanyonu - Ordu

Ordu'nun Ulubey ilçesindeki Küpkaya Kanyonu, doğal güzelliği ve soğuk suyuyla bölgenin en gözde mekanlarından. Eğer karavanla bu kanyona gittiyseniz konaklamak sizin için bir lüks olmayacaktır.

Uzungöl - Trabzon

Ülkemizin en turistik noktalarından biri olan Uzungöl, yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. Popüler bir yer olmasından dolayı otel fiyatları haliyle çok pahalı. Tabii karavanınız varsa bu durum sizi pek ilgilendirmeyecektir, çünkü Uzungölde bir çok karavan alanı yer alıyor.

Pokut Yaylası - Rize

Pokut Yaylası, karavancıların Karadeniz bölgesindeki vazgeçilmez mekanlarından. Doğasıyla sizi büyüleyecek bu yaylada günlerce sıkılmadan kalabilirsiniz. Pandemi dönemiyle birlikte bölgeye yoğun bir talep var.

Badara Yaylası - Rize

Zil Kale yolu üzerinde yer alan Badara Yaylası, çadır ve karavan kampı için ideal yerden biri.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Angaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları karagöle yöneltmeyin yollar pek müsait değil hele çekme karavanlar için çok tehlikeli
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İki hafta önce karagöle gittim bu karavanla mümkün değil denemeyin
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma hocam artvin karagöl yolunu o karavan kaldıramaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR