Göbek eritmeye yardımcı olan besinler

Göbek bölgenizlerinde oluşan yağlardan şikayetçiyseniz bu besinleri sürekli tüketerek kötü görünen ve sağlığınızı bozan göbeğinizden hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2016 09:41 GÜNCELLEME 29.08.2016 09:56 SAĞLIK
Göbek eritmeye yardımcı olan besinler
Göbek eritmeye yardımcı olan besinler

İŞTE GÖBEK YAĞLARINA KARŞI EN ETKİLİ BESİNLER

YULAF: Liften zengin bir kahvaltının baş tacıdır yulaf. Betaglukan adlı çözünür lif içeriğiyle tok tutar ve sindiriminin uzun olmasıyla yağ yakımına büyük ölçüde yardımcı olur. Özellikle sporcular bu besini günde 2 kez tüketilmesi konusunda öneride bulunuyor.

yulaf-65654

GREYFURT: Kan şekerini dengede tutar. C vitamini içeriğiyle detoks etkili ve idrar söktürücüdür. Yağ yakımını desteklemek amaçlı günlük düzenli greyfurt tüketimi kilo vermeye yardımcı olur.

greyfurt-65465

BADEM: Düzenli olarak günde 5-6 adet badem tüketmenin karın bel çevresini incelttiğine dair çalışmalar vardır. Ayrıca içeriğindeki omega-3 yağ asitleriyle kalbi koruyarak daha sağlık yaşamanızı sağlar

badem-656

KAHVE: Enerji harcamasını arttıran kahve, metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Günde iki fincan Türk kahvesi veya diğer kahvelerin tüketimi, yağ yıkımınını arttırarak yağ depolarını büyük ölçüde boşaltır. Termojenik etkisinden dolayı kilo vermeye yardımcı olur.

kahve-6546

YORUMLAR 1
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşalr kendinize işkence yapmakdan vaz geçin göbekli yaşayın oh mis,yesen de ölceksin yemesende yahu dünyaya gelmişsin ki şu güzelim nimetleri yiyip şükredesin ahdi koşun boş verin ne varsa bulun iyyin ve göbişler doymuş mutluluklar tavan yapsın yeyin gayri :.) etliyim butluyum mutluyum kime ne :.)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR