Rimel lekesi nasıl çıkarılır?

Rimelsiz makyaj düşünülemeyeceği için bakımlı kadınların yastığında ya da havlusunda rimel lekesi görebilirsiniz. Peki, eşyalara bulaşan rimel lekesi nasıl çıkarılır?

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2017 13:06 GÜNCELLEME 13.10.2017 13:06 SAĞLIK
Rimel lekesi nasıl çıkarılır?
Rimel lekesi nasıl çıkarılır?

Rimel lekesi makyaj yapmayı seven kadınlar için çok sık rastlanan sevimsiz bir konudur. Rimelsiz makyaj düşünülemeyeceği için bakımlı kadınların yastığında ya da havlusunda rimel lekesi görebilirsiniz. Rimel lekesi nasıl çıkarılır merak edenleri şöyle alalım ??

Rimel lekesi nasıl çıkarılır?

Akşam işten yorgun argın gelindiğinde makyajınızı temizlemeyi unuttunuz veya üşendiniz ve öyleye yatağa girdiniz. Gece uyurken rimel yavaşça yastığa aktı veya döndükçe oraya buraya bulaştı. Ya da işten geldiniz, göz makyajı temizleyici kullandınız ama tam etkili olmadı ve yüzünüzü havluya sildiğinizde kirpiklerin dibinde kalan rimel kalıntıları havlunuza geçti. Eyvah! Bu rimel lekesi bu havludan nasıl çıkarılır?

Rimel lekesini çıkaran yöntem:

Yumuşatıcı kremler rimel lekesine karşı en etkili yöntemlerden biridir. Lekenin olduğu bölgenin üzerine vazelin veya gliserin sürebilir veya gliserinli bir kremi sürerek yumuşamasını bekleyebilirsiniz. Leke yumuşadıktan sonra her zamanki gibi yastaıuk kılıfı veya havluyu makineye atıp yıkayabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR