Nöropatik ağrılara bitkisel tedavi yöntemleri

Ayaklarda, sırt bölgesinde, avuç içinde ve el parmaklarda ortaya çıkan şiddetli karıncalanma, batma hislerine bağlı gelişen nöropatik ağrılar ilaç kullanmadan doğal yolla tedavi edilebilir. Sizler için yaşamınızı olumsuz etkileyecek bu ağrıları gidermek için uzmanların önerdiği bitkisel çözümleri araştırdık. İşte nöropatik ağrılara iyi gelen doğal yöntemler...

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2018 07:55 GÜNCELLEME 20.07.2018 15:00 Sağlık
Nöropatik ağrılara bitkisel tedavi yöntemleri
Nöropatik ağrılara bitkisel tedavi yöntemleri

Sinir ve şeker hastalıklarının vücutta bıraktığı hasarlara nöropatik ağrılar denir. Her yaşta insanın yaşayabileceği bir sağlık sorunudur. Rahatsızlık genellikle ayak tabanların da, avuç içinde ve parmak uçlarında ortaya çıkar. Ancak erken tedavi edilmediğinde ciddi sorunlara yol açabilir. Çünkü bu ağrılar direkt olarak sinir hücrelerinin zararlı toksin üretmesi sonucu ortaya çıkar. Uzmanlar, bu durumun yaşanmaması için ağrıların şiddetine göre bazı bitkisel tedavi yöntemleri öneriyor.

NÖROPATİ AĞRILARINA BİTKİSEL TEDAVİ

KİRAZ SAPI VE ISIRGAN OTU KARIŞIMI

Bir yıllık kurutulmuş 20 gram kiraz sapı ve 10 gram ısırgan yaprağını 30 dakika boyunca kaynatın. İçerisine bir diş taze sarımsak ve 2 yemek kaşığı limon suyu ekleyin. Daha sonra iyice kaynamasını bekleyin. Süzgeçten geçirdiğiniz bu karışımı soğumaya bırakın. Bir gün boyunca dinlendirdiğiniz karışımı 7 gün boyunca sabah akşam birer bardak olarak tüketiniz.

BALLI YUMURTALI SÜT KARIŞIMI

1 adet yumurta, yarım bardak süt ve bir adet muzu blendırdan geçiriniz. Bu karışımı yatmadan önce bir çay bardağı kadar içebilirsiniz. Karışımın içerisindeki süt, bal ve yumurta kemiklerin yapısını güçlendirerek ağrılara neden olan zararlı hücrelerin etkisini azaltmaya yardımcı olur.

YORUMLAR 4
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Aidin Sâlih hanımefendinin gerçek tıp yitik Şifânın İzinde kitabını okumayı herkese tavsiye ediyorum
    Cevapla
  • Lona 5 yıl önce Şikayet Et
    Kiraz sapı ve ısırgan otu miktarını vermemişssiniz ne kadar koyacaz su miktarı ne olacak keşke onları da yazsaydınız
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayaklarımın altından artık üstüne çıktı,bu karışımı yapsan acaba faydası olur mu,siz yaptınız mı.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    16 bardak suyla yapılacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR