Kabızlığı anında kesen mucize karışım: Çörek otu, zeytinyağı ve yoğurt!

Kabızlık herkesin zaman zaman başına gelen bir sindirim sistemi rahatsızlığıdır. Kabızlığın pek çok farklı nedeni olabilir. Çörekotu, yoğurt ve zeytinyağı ile hazırlayacağınız mucize karışımla kabızlığı anında kesmek mümkündür.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2022 17:15 GÜNCELLEME 01.06.2022 11:07 SAĞLIK
Kabızlığı anında kesen mucize karışım: Çörek otu, zeytinyağı ve yoğurt!
Kabızlığı anında kesen mucize karışım: Çörek otu, zeytinyağı ve yoğurt!

Kabızlık rahatsızlığı hemen herkesin başına gelebilen, genel anlamıyla dengesiz ve düzensiz beslenme sonucu oluşan bir sindirim sistemi rahatsızlığıdır. Özellikle sürekli fast-food tarzı katı yiyeceklerle beslenen kişilerde daha sık görülür. Çörekotu, zeytinyağı ve yoğurt ile yapılacak karışım kabızlığı hemen kesecek daha sağlıklı bir sindirim sistemi sağlayacaktır. Özellikle çörekotu sindirim sistemi üzerine inanılmaz etkileri olan bir besindir. Ayrıca kilo verme çabasında olan kişilerde çörekotunu sık sık tüketerek sindirim sistemini hızlandırabilir. Yoğurt ise hayvansal gıda olmasından dolayı tokluk hissi verecektir. Ayrıca içerisinde bulunan probiyotik bakteriler sayesinde sindirim sisteminde olumlu etkilere yol açıyor. Bu kürün ne kadar etkili olacağı tamamen düzenli kullanıma bağlıdır. Düzenli kullanıldığı takdirde etkileri net olarak görülür. Ayrıca bu kürü kullanırken yenilen içilen diğer gıdalara da dikkat edilmeli mümkün olduğunca sıvı ve sağlıklı besinler tüketmeye özen gösterilmelidir.

Hindistan cevizi yağının cilde faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı ne işe yarar?Hindistan cevizi yağının cilde faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı ne işe yarar?

Kabızlık için mutlaka tüketin! Yoğurt, çörekotu, zeytinyağı
KABIZLIĞI KESEN MUCİZE TARİF

Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ev yoğurdu

  • 3 çay kaşığı çörekotu

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı


Çörekotu, zeytinyağ ve yoğurt karışımı kabızlığa birebir
Yapılışı

İlk olarak 3 çay kaşığı çörekotu havanda dövülerek ezilir. Burada çörekotunu ezmek şart değildir zira ezmeden de yapabilirsiniz ancak ezildiği takdirde daha hızlı verim alacağınız da kesindir. Sonrasında ayrı bir kaba 3 yemek kaşığı yoğurdu alın. Ardından havanda ezdiğiniz çörekotu ve zeytinyağını da ekleyerek bir kaşık yardımıyla iyice karıştırın. Elde edilen karışımı her öğünden 20 dakika önce kadar tüketerek kabızlığın önüne geçebilirsiniz. Bu karışımı tükettikten sonra üzerine 1 bardak su içmeniz gerekmektedir. Bu karışımı yaklaşık 15 gün kadar düzenli olarak uygulayabilirsiniz. Ancak 15 günün ardından en az 15 gün kadar ara vermeniz gerekmektedir. 15 günlük bekleme süresinin ardından yine 15 gün kadar uygulayabilirsiniz.

Kabızlığı kesen mucize tarif

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Magnezyum sitrat kabızlık için en iyi çözüm... Günlük 200-250 miligram...
    Cevapla
  • Osmân 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilgiler çok güźel bilgi
    Cevapla
  • yaşanmış tercübe 3 yıl önce Şikayet Et
    zeytin yağı tek başına o işi görüyor diye malzemelere gerek varmı ki yemin ederim lavabo Ya yetişemeden paçadan bıraktırır
    Cevapla
  • Sakarya - Fırat... 3 yıl önce Şikayet Et
    22 yıl'dır kullanıyorum bende öyle birşey olmadı....
    Cevapla
  • Yasir gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Hele sarımsak. Pantolonu yırttırır.
    Cevapla
  • Tıntede 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güldüm
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    çörek otu nun sıkılmış yağı tansiyon ve aniden fırlayan nabız artışlarını (160-180 ) engelliyor. annem 77 yaşında pandemi öncesi ayda 1 defa acillik olurduk. hergün sabahları aç karna 1 çay kaşığı içti. 2020nin mart ayından beri 1 defa bile nabız 160 olmadı.
    Cevapla
  • Sua 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç karın tok karın mı
    Cevapla
  • Hatice 3 ay önce Şikayet Et
    Aç karnına içmeniz gerek sabahları. Kahvaltıdan yarım saat önce..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR