Gaziantep'te TURKOVAC Faz-3 için 29. gönüllüye aşı yapıldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı TURKOVAC'ın Faz-3 çalışmaları kapsamında Gaziantep'te gönüllülerin aşılanmasına devam ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2021 20:22 GÜNCELLEME 08.11.2021 20:22 SAĞLIK
Gaziantep'te TURKOVAC Faz-3 için 29. gönüllüye aşı yapıldı
Gaziantep'te TURKOVAC Faz-3 için 29. gönüllüye aşı yapıldı

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatörü Akcan Yalçın Açıl, Mücahitler Ek Binası Kovid-19 Aşı Uygulama Merkezi'ne gelerek, gönüllü olarak TURKOVAC aşısı yaptırdı.

Hastanenin başhekim yardımcısı Dr. İbrahim Halil Çelikkıran, gazetecilere, TURKOVAC'ın Faz-3 çalışmalarının Gaziantep'te ekim ayında başladığını hatırlattı.

Bu çalışmanın çok merkezli olduğunu belirten Çelikkıran, şöyle konuştu:

"Türkiye genelinde yaklaşık 40 merkezde TURKOVAC'ın Faz-3 çalışmaları devam ediyor. Ülke geneli yaklaşık 7 bin 400 gönüllü hedefleniyor. Şu anda biz de merkez olarak bugün 29'uncu gönüllümüze aşımızı yapacağız. Bütün vatandaşlarımızın gönüllü olmalarını istiyoruz. Bu anlamda 2 doz Sinovac aşısı olan ve bunun üzerinden en az 3, en fazla 9 ay geçmiş olan gönüllülere ulaşmaya çalışıyoruz. 18-60 yaş arasındaki tüm gönüllülerimize uygun kriterleri sağladığı takdirde çalışmaya dahil edilebilecekler. Gönüllülerimiz 184 ya da e-nabız üzerinden başvuruda bulunabilirler. Gerekli irtibatı en kısa zamanda sağlıyoruz. 6 ay içerisinde merkezimizde inşallah hedefimiz 200 gönüllüye ulaşmak."

Konuşmanın ardından gönüllü Akcan Yalçın Açıl'a TURKOVAC aşısı uygulandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    e-nabız dan başvuru yaptım , cevap bekliyorum
    Cevapla
  • dr ali 2 yıl önce Şikayet Et
    daha biz 3 de zaman harcalar iken dunya yeni uyduruk seyler ile para kazaniyor saglik ønemli de bosuna niye paramizi faydasiolmayan seylere veriyoruz herkes vur faydasi var ise var yok ise yok dunya gibi baktin faydasi yok virus degisim de gecti aslinda bu fayfadali da yeni virus de mazaret cok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR