Şifacı sülükler pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor

Eski zamanlardan bu yana şifalı canlılar olarak bilinen sülükler Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde başta romatizma olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2022 16:03 GÜNCELLEME 10.01.2022 16:33 SAĞLIK
Şifacı sülükler pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor
Şifacı sülükler pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi Ünite Sorumlusu Dr. Öğretim üyesi Aysun Özlü, hastanede; ayrıca akupunktur ve kupa terapisi gibi tedavi yöntemlerinin de başarıyla uygulandığını kaydetti. Özlü, "Örneğin romatizma hastaları, diyabet ve tansiyon gibi kronik hastalıklar ile geçmeyen vücut yaraları olan hastalar normal tedavilerine ek olarak tamamlayıcı tıp tedavisi uygulamak isterlerse kliniğimize başvurabilirler” dedi.

Her 10 kişiden 1'inde görülüyor, kadınların korkulu rüyası: Pelvik ağrılarHer 10 kişiden 1'inde görülüyor, kadınların korkulu rüyası: Pelvik ağrılar

Doktor sülükler şifa kaynağı

GELENEKSEL YÖNTEMLER PROFESYONELLER TARAFINDAN UYGULANIYOR

Dr. Özlü, ünitede geleneksel yöntemlerin sağlık profesyonelleri tarafından uygulandığını ifade ederek, “Bizim kliniğimizde, bu alana özel Sağlık Bakanlığı sertifikası onaylı akademisyen doktor ve deneyimli sağlık personelleri tarafından donanımlı teknik altyapıyla birlikte tedaviler uygulanıyor. Yani uygulamaların tamamı Sağlık Bakanlığı onayıyla gerçekleşmektedir. Tüm tedaviler aynı merkez kapsamında gerçekleşiyor. Ayrıca uzmanlık eğitimi alan öğrencilerimiz de burada çalışmalarını yapmaktadırlar" diye konuştu. KSBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi'ndeki sülük, kupa ve akupunktur tedavileri kameralara işte böyle yansıdı.

Sülükler pek çok hastalığa şifa oluyor

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR