Bu ikili sabaha %100 şarjla başlamanızı sağlayacak! Cevizli yoğurt tarifi: Yoğurdun içine ceviz konulur mu?...

Güne zinde başlamak için her sabah yumurta veya peynir yememiz gerekmiyor. Nasıl mı? Omega 3 yağ asidi bakımından zengin ve tok tutan ceviz ve probiyotik deposu yoğurt ikilisi beraber tüketildiğinde müthiş bir enerji salınımı sağlıyor. İşte, karşınızda cevizli yoğurt karışımı!

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 20:22 GÜNCELLEME 24.04.2024 20:22 SAĞLIK
Bu ikili sabaha %100 şarjla başlamanızı sağlayacak! Cevizli yoğurt tarifi: Yoğurdun içine ceviz konulur mu?...
Bu ikili sabaha %100 şarjla başlamanızı sağlayacak! Cevizli yoğurt tarifi: Yoğurdun içine ceviz konulur mu?...

Sabahları kahvaltınızda değişikliğe gitmek istiyorsanız bu ikili tam size göre. Yoğurt ve ceviz karışımını güne başlamadan tüketebileceğiniz gibi gün içerisinde de tüketebilirsiniz.

Üstelik düzenli olarak tükettiğiniz takdirde enerjinizin arttığını hatta beyin fonksiyonlarınızın güçlendiğini hissedeceksiniz. Peki, güne cevizli yoğurt karışımı ile başlamanın faydaları nelerdir, zayıflatır mı?

Dişlerinizi sıkıyorsanız aman dikkat! Diş gıcırdatmak tam 20 yaş daha erken yaşlandırabilir…Dişlerinizi sıkıyorsanız aman dikkat! Diş gıcırdatmak tam 20 yaş daha erken yaşlandırabilir…

YOĞURT VE CEVİZ KARIŞIMI FAYDALARI

Yoğurt ve ceviz, vücudumuz için birçok fayda sağlayan iki sağlıklı gıdadır. Ancak bu ikili karışım, tüm bu faydaları bir araya getirerek bir dizi olumlu etki sunar. Cevizli yoğurdun bilinen faydaları arasında mideyi sakinleştirmesi ve zihinsel işlevleri, özellikle de hafızayı güçlendirmesi bulunmaktadır.

Yoğurt, fosfor bakımından oldukça zengin bir besindir ve hücresel enerji üretiminde kritik bir rol oynar. Diğer yandan ceviz, yüksek miktarda protein ve yağ içerir, bu da vücuda enerji depolamasına yardımcı olur. Bu nedenle, bu güçlü ikili, vücuda enerji vererek yorgunluk ve halsizlik gibi sorunların üstesinden gelmeye yardımcı olur.

Ayrıca, yoğurtlu ceviz karışımı lif içeriği sayesinde sindirim sistemi sağlığını destekler. Bu karışım aynı zamanda tokluk hissini artırarak kilo kontrolüne yardımcı olabilir. Bu sağlıklı karışımdan tüm bu faydaları elde etmek için güne bir kase yoğurdun içerisine 3-4 adet ceviz ekleyerek başlayabilirsiniz.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Osmanlı Başkenti 3 ay önce Şikayet Et
    Pasta kısmı hariç doğru söylemiş Neden rahatsız oluyorsunuz sizi ilgilendirmez hakaret yok bişey yok herkes işine baksın.
    Cevapla
  • hmd 5 ay önce Şikayet Et
    ceviz fındık badem kaju fiyatları et ile yarışıyor.
    Cevapla
  • İSTANBULLL 5 ay önce Şikayet Et
    İki ceviz için param yok diyenleri, hep kasada iki paket sigara alırken görüyoruz. Bir paketiyle ailecek ceviz yenir, ikinci paketiyle yemeğe et katılır
    Cevapla
  • İLGİLİ 5 ay önce Şikayet Et
    VATANDAŞ kişilere cevap verme yarışına girme işine bak
    Cevapla
  • bahattin 5 ay önce Şikayet Et
    bunu haber eden galiba rüyada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR