Yüksek sesli müzik tartışması ölümle bitti

Sakarya Adapazarı'nda 17 yaşındaki B.Ü, aracında yüksek sesle müzik dinlediğini öne sürdüğü 34 yaşındaki Fatih Haymana’yı çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2023 11:09 GÜNCELLEME 11.11.2023 11:11 ÜLKE'DE BUGÜN
Yüksek sesli müzik tartışması ölümle bitti
Yüksek sesli müzik tartışması ölümle bitti

Olay, dün akşam saatlerinde Hızırtepe Yeni Camii önünde meydana geldi. B.Ü., aynı mahallede oturan Fatih Haymana’yı aracında çalan müziğin sesini kısması için uyarınca tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında B.Ü., bıçakla Haymana’ya saldırdı. Üç yerinden bıçaklanan Fatih Haymana, kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 4 çocuk babası Haymana, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan B.Ü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Ali Er 5 ay önce Şikayet Et
    Şimdi cezaevinde sedsiz sessiz oturursun
    Cevapla
  • aras16 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin olmaması gereken bir şey ama günümüzde iyice zıvanadan çıkıldı. Genci orta yaşlısı kadın erkeği saygısız sorumsuz araçlara yüksek watta amfi araç bagajına kocaman hoparlörler taktırıyorlar bir sürü masraf ediyorlar ondan sonra hem kendilerine en büyük zararı veriyorlar hem de trafikte gidenlere evinde, sokağında, gecenin bir vaktinde uyuyanları rahatsız ediyorlar,
    Cevapla
  • YILDIZ 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu maalesef her yerde yaşıyoruz.Şahısları karşı karşıya getiriyor.Kesinlikle emniyet müdahil olmalı.Şikayete müteakip emniyetin müdahalesinde sıkıntı var.Emniyetin varlığını insanlar hissetmeli.
    Cevapla
  • Yorumcu 5 ay önce Şikayet Et
    Adamin ölümüne degil, cocuklarina üzüldüm. 34 yasinda adamsin, uyarildigin halde müzigin sesini kisacagina kavga ediyorsun. Hem cocuklarina yazik ettin, hem 17 yasindaki gencin hayatini söndürdün, kendin de mezara gittin. Degdi mi efelik yapmaya..?
    Cevapla
  • Vasat 5 ay önce Şikayet Et
    Bu görgüsüzlük tür. Yasaklama var ama satışı yapılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR