Nabil Fekir Lyon'u ipten aldı!

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda daha önce son 16'ya kalmayı garantileyen Manchester City, Hoffenheim'ı 2-1 yendi. Gruptaki kader maçında Shakhtar Donetsk, Olympique Lyon'la 1-1 berabere kaldı ve son 16 şansını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2018 01:12 GÜNCELLEME 13.12.2018 01:12 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Nabil Fekir Lyon'u ipten aldı!
Nabil Fekir Lyon'u ipten aldı!

 

 

İngiltere Premier Ligi'nde liderliği Liverpool'a kaptıran Manchester City, az da olsa son haftaya UEFA Avrupa Ligi'ne katılma ümitleriyle giren Hoffenheim'ı konuk etti. Hoffenheim,  Kramaric'in 16. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erecek derken; 45+1'de Leroy Sane'nin golüyle ev sahibi ekip skoru eşitledi. 61'de bir kez daha sahneye çıkan Sane, Manchester City'yi 2-1 öne geçirdi. Karşılaşma da bu skorla sona erdi. 

Gruptaki kader maçında ise haftaya 5 puanla giren Shakhtar Donetsk, 7 puanlı Olympique Lyon'u konuk etti. Fransız ekibi maç boyunca büyük baskı kurmasına karşın golü bulan Shakhtar Donetsk oldu. 22. dakikada Moraes, Ukrayna ekibini 1-0 öne geçirdi. Skoru eşitlemek için büyük baskı kuran Lyon, 65'te Nabil Fekir'in golüyle skoru eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. 

 

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 13 puan yaparak grubu lider tamamladı. Puanını 8 yapan Lyon, son 16 biletini aldı. Shakhtar, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 3 puanda kalan Hoffenheim ise Avrupa defterini kapattı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR