Hazard'dan iddialı Galatasaray yorumu!

Belçikalı süper yıldız Eden Hazard, Zidane ile özel bir görüşme yaparak Galatasaray'a karşı %200 performansla oynayacağının sözünü verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2019 15:18 GÜNCELLEME 21.10.2019 15:20 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Hazard'dan iddialı Galatasaray yorumu!
Hazard'dan iddialı Galatasaray yorumu!

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde zor günler geçiren Real Madrid'de teknik direktör Zidane'nın da geleceği sorgulanmaya başladı. "Zidane için son şans" yorumları İspanya'da yüksek sesle konuşulmaya başlarken; Real Madrid'de hedefte olan bir diğer isim de Eden Hazard. Eşinin doğumu nedeniyle Mallorca maçının kadrosuna alınmayan Eden Hazard, Galatasaray ile oynanacak olan maç öncesinde Zidane ile özel bir görüşme gerçekleşirdi.

 

 

İspanya basınından Dandiario'da yer alan habere göre; Eden Hazard, Zidane ile yaptığı görüşmede Galatasaray karşısında oynanacak maçta 11'de oynama talebini iletti ve "İstanbul'da büyük bir gece olacak" ifadelerini kullandı.

Dandiario'da yer alan haberin detayında, "Eden Hazard, Real Madrid ile İstanbul'da harika bir gece geçirmek için motive durumda ve bu düşüncesini Zidane'a da iletti. Türk Telekom Arena'da Cristiano Ronaldo, Galatasaray'a karşı görkemli bir gece yaşamıştı ve Real Madrid sahadan 6-1'lik galibiytle ayrılmıştı. O dönemde Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin yardımcısı olan Zidane, İstanbul'da nasıl bir atmosferin kendilerini beklediğinin farkında ve İstanbul'dan zaferle ayrılmak için özel bir performansa ihtiyaç var. Bu özel performansı sergileyecek isim de Eden Hazard olabilir"

 

 

Dandiario, Eden Hazard'ın tam olarak İstanbul'da yaşadığı görkemli gecenin bir benzerini yaşamak istediğine vurgu yaptı. Eden Hazard'ın Galatasaray taraftarının yaratacağı atmosferin bilincinde olduğunun altını çizen Dandiario, "Eden, İstanbul'da %200'ünü vereceğinin sözünü Zidane'a verdi" dedi.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hıç oynamasına gerek yok realin /1 yüzde 1 oynasalar alırlar maçı
    Cevapla
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    real ronaldodan sonra kendine gelemedi çalkantılı bir durumdalar gs burdan puan alır içiniz rahat olsun
    Cevapla
  • Ganyotçu 4 yıl önce Şikayet Et
    yüzde %0.0000000000000000000000000001 oynasanızda yenersiniz fazla kasmayın gerek yok
    Cevapla
  • Fenev ağlama 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenev aglama, kıskanma, çatla ! Ahaha
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yüzde 300 markaj yapacağız
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde 5 le oynayın yenersiniz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR