Galatasaray 90+2'de yıkıldı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Club Brugge ile 90+2'de yediği golle 1-1 berabere kaldı ve Avrupa Ligi şansını zora soktu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2019 22:52 GÜNCELLEME 27.11.2019 00:35 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Galatasaray 90+2'de yıkıldı!
Galatasaray 90+2'de yıkıldı!

Galatasaray ile Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı 1-1 sona erdi. Galatasaray 11. dakikada Adem Büyük ile öne geçerken Club Brugge'ün sayısını 90+2'de Diatta kaydetti.

 

 

Adem Büyük, Galatasaray adına Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk golünü attı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son golü 11 Aralık 2018'de Eren Derdiyok'tan gelmişti.

Club Brugge'de golü atan Krepin Diatta, sevinci sırasında formasını çıkardığı için ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Ayrıca, Clinton Mata da gol sevinci sırasında korner direğini kırdığı için ikinci sarıdan ihraç edildi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 2'ye çıkardı. Club Brugge ise 3 puana yükseldi. Grubun son maç haftasında Galatasaray, Paris Saint-Germain ile Parc des Princes'te karşılaşacak. Club Brugge ise sahasında Real Madrid'i konuk edecek.

 

UEFA AVRUPA LİGİ ŞANSI ZORA GİRDİ

Galatasaray, grubu 3. bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için deplasmanda PSG'yi yenmek zorunda. Temsilcimiz Fransa'da galip gelir, Club Brugge de evinde Real Madrid'e puan kaybederse Galatasaray Avrupa Ligi'ne kalacak.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Ivan Kruzliak, Tomas Somolani, Branislav Hancko (Slovakya)

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Seri (Dk. 90+4 Erencan Yardımcı), Lemina, Feghouli, Ömer Bayram (Dk. 80 Selçuk İnan), Belhanda (Dk. 87 Emre Mor), Adem Büyük

Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Ricca, Rits (Dk. 46 De Ketelaere), Balanta, Vanaken, Bonaventure (Dk. 58 Schrijvers), Diatta, Openda (Dk. 77 Okereke)

Goller: Dk. 11 Adem Büyük (Galatasaray), Dk. 90+2 Diatta (Club Brugge)

Kırmızı kartlar: Dk. 90+3 Diatta, Dk. 90+3 Mata (Club Brugge)

Sarı kartlar: Dk. 14 Lemina, Dk. 33 Mariano, Dk. 84 Nagatomo, Dk. 89 Emre Mor, Dk. 90+1 Muslera (Galatasaray), Dk. 28 Ricca, Dk. 77 Clement (teknik direktör) (Club Brugge) 

YORUMLAR 102 TÜMÜ
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Seyretmedimki
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden altyapıdaki atalay babacan yunus akgün başta olmak üzere diğer futbolculara şans verilmiyor. Olmayalım 1 veya 2 yıl şampiyon ama en azından ekonomik durumumuzu düzeltiriz ve geleceğin takımını kurarız. Takım yaşlı, 70. dakikadan sonra dökülüyoruz resmen. Genç, dinamik ve potansiyeli olan gençlerden oluşan bir kadro kurulmalı. Fatih terim şampiyonlar liği şampiyonu olmak gibi bir rüyam var dedin ama sen bu anlayışla evet o hep bir rüya olarak kalacak senin için.
    Cevapla
  • koylu 4 yıl önce Şikayet Et
    gs kaybetigi paralari terim odesin ve defolup gitsin - turk futbolunu batiran kisi....
    Cevapla
  • Vn...... 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan şaş yaptığın ayıp degilmi bu gs sen ve fatih terimden nasıl kurtulacak
    Cevapla
  • SSS 4 yıl önce Şikayet Et
    daha beter ol gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR