Manchester City Dinamo Zagreb'in hayallerini yıktı

Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta maçında, liderliği garanti olan Manchester City, deplasmanda gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacı olan Dinamo Zagreb'i 4-1 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2019 23:09 GÜNCELLEME 11.12.2019 23:11 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Manchester City Dinamo Zagreb'in hayallerini yıktı
Manchester City Dinamo Zagreb'in hayallerini yıktı

Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. ve son hafta maçında Manchester City, deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşı karşıya geldi. Maksimir Stadı'nda oynanan mücadeleyi herhangi bir iddiası olmayan Manchester City 4-1'lik skorla kazandı ve Dinamo Zagreb Avrupa'ya veda etti.

 

 

Manchester City'ye galibiyeti getire ngoller, 34, 50 ve 54. dakikalarda Gabriel Jesus ile 84. dakikada Phil Foden'dan geldi. Dinamo Zagreb'in tek sayısını ise 10. dakikada Dani Olmo kaydetti.

Gabriel Jesus, 22 yaş ve 252 gün ile Şampiyonlar Ligi'nde 10 gole ulaşan en genç Brezilyalı oldu ve bu unvanı Neymar'dan aldı.

 

 

Bu sonucun ardından Manchester City 4 galibiyet ve 2 beraberlikle grubu 14 puanla lider tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırdı. Dinamo Zagreb ise 5 puanla grubun son sırasında kalarak Avrupa'ya veda etti.

Grubun diğer maçında ise Atalanta deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 3-0 mağlup ederek gruptan 7 puanla 2. sırada çıktı. İtalyan ekibi, böylece ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başardı. Shakhtar Donetsk ile 6 puanla UEFA Avrupa Ligi'ne doğru yola çıktı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR