PSG hocası Tuchel: 'Tatmin olduk'

PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel, 5-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrasında konuştu

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2019 01:57 GÜNCELLEME 12.12.2019 02:03 ŞAMPİYONLAR LİGİ
PSG hocası Tuchel: 'Tatmin olduk'
PSG hocası Tuchel: 'Tatmin olduk'

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"TATMİN OLDUĞUMUZ BİR MAÇ OLDU"

Takım olarak galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Tuchel, "Gayet tatmin olduğumuz bir maç oldu. Topla iyi çalıştık. Tam bir takım gibi oynadık. Hak edilmiş bir zafer diye düşünüyorum." diye konuştu.

"BU KUPA İÇİN BÜTÜN İMKANLARA SAHİBİZ"

Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak istediklerini söyleyen Alman teknik adam, "Umarım iyi şeyler başaracağız. Geçen sene de benzer hislerimiz vardı. Ancak kötü bir mağlubiyetle veda etmiştik ve hak etmemiştik. Grup aşamasında sıradışı bir başarı yakaladık ve sadece 2 gol yedik. Gerçekten çok güzel bir grup performansı sergiledik. Aynı mantalitede devam etmek istiyoruz. Bu kupayı elde etmek için bütün imkanlara sahibiz." dedi.

"NEYMAR VE MBAPPE ARTIK HAZIR"

Takımdaki süperstarlar Neymar ve Mbappe hakkında da konuşan başarılı teknik adam, "Neymar ve Mbappe'nin bugün artık hazır olduğunu düşünüyorum. Bu formlarını sürdüreceklerini umuyorum. Maçlarda karar verici rollerini uygulamaya devam edecekler." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tatmin olursunuz tabi karşınızda gs var
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde tatmin olduk
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR