UEFA, İstanbul kararını açıkladı!

UEFA Başkanı Ceferin, daha önce bu yaz İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin Lizbon'a alındığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 16:40 GÜNCELLEME 17.06.2020 17:40 ŞAMPİYONLAR LİGİ
UEFA, İstanbul kararını açıkladı!
UEFA, İstanbul kararını açıkladı!

UEFA, İstanbul'un ev sahibi olduğu 2019-20 Şampiyonlar Ligi Finali'nin 12-23 Ağustos'ta, Lizbon'da sekizli final formatıyla oynanmasına karar verdi.

2021 FİNALİ İSTANBUL'DA

2021 Şampiyonlar Ligi Finali ise İstanbul’da oynanacak. Türkiye açısından koronavirüs sürecinde oluşan olumsuz durum bir anlamda avantaja çevrilerek 2021 yılında seyircili Şampiyonlar Ligi finalinin ülkeye katacağı turizm ve reklam katkısı çok daha farklı bir boyutta olacak

Tüm organizasyonları birer yıl kaydıracak olan UEFA daha önce yaptığı planlamada Şampiyonlar Ligi finali için şöyle bir yol haritası belirlemişti;

2020 Türkiye
2021 Rusya
2022 Almanya
2023 İngiltere

UEFA FİNALİ KÖLN'DE

UEFA Müsabakalar Direktörü Marchetti, UEFA Avrupa Ligi'nin de 8'li Final formatıyla oynanacağını, finalin Köln'de gerçekleştirileceğini açıkladı.

EURO 2020 GELECEK YIL

EURO2020'ye ev sahipliği yapacak 12 şehir tekrar onaylandı. Bu yaz için onaylanan maç takvimi de gelecek yıla taşınacak. EURO2020, 2021 yılında 11 Haziran'da başlayacak, 11 Temmuz'da bitecek.

 

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • hakın 3 yıl önce Şikayet Et
    haberde de olduğu gibi madem seneye bize verilecek o zaman böyle olması bizim için avantajlı olmuş. bu sene seyircisiz olmasındansa seneye seyircili olması çok mantıklı.
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    bos bos konusmayin seneye istanbulda
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    İptal edilmesi bence mantıklı vev sebebini bilmeden ırkçılık falan yazan cahiller ne bileyim... İstanbul'da mülteciler, turistler vb. şeyler ile nüfusu 18 milyon ya da daha fazla ve küçücük bir şehirde . Zaten Türkiye'deki vakaların yarısı falanda burada olduğunu düşünürsek ve Lisbon'da da oldukça az vaka olduğunu düşünürsek ( az nüfus ile beraber ) gayet mantıklı ve yerinde bir karar... Hayırlısı ney ise o olsun ... EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım...
    Cevapla
  • ani 3 yıl önce Şikayet Et
    kimin itleri belli ldu
    Cevapla
  • konya 42 3 yıl önce Şikayet Et
    haberi okuyunca iyi oldu diyeceksin ilk önce haberi oku başlıga göre yorum yazma
    Cevapla
  • vatandas42 3 yıl önce Şikayet Et
    olmasigi daha iyi bosverin vardir bir hayir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR