Manchester City'e Devler Ligi şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City'yi 3-1 mağlup eden Lyon, yarı finale yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 00:03 GÜNCELLEME 16.08.2020 00:04 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Manchester City'e Devler Ligi şoku!
Manchester City'e Devler Ligi şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City ile Lyon karşı karşıya geldi. Jose Alvalade Stadı'nda oynanan maçı Hollandalı hakem üçlüsü Danny Makkelie, Mario Diks ve Hessel Steegstra yönetti.



Karşılıklı ataklarla hızlı başlayan maçta ilk gol 24. dakikada Maxwell Cornet ile geldi. (0-1) Öne geçen Lyon daha geride oynamaya başladı ve Manchester City skoru eşitlemek için baskını arttırdı. Daha fazla topla oynama yüzdesine sahip olan taraf Manchester City olsa da devreyi önde kapatan taraf Lyon oldu. (0-1)

İkinci yarı da ilk yarının sonlarında olduğu gibi durağan başladı. Sakin geçen maçta son dakikalara gelirken tempo arttı. 69. dakikada Kevin de Bruyne'nin golü ile Manchester City skora dengeyi getirirken, golden sonra saha daha da kızıştı.



Arka arkaya ataklarla iki takım da eşitliği bozmak için büyük çaba sarf etti. Dakika 78'i gösterirken Lyon bir kez daha öne geçti. Dembele'nin ağları havalandırması sonrası Manchester City oyuncuları ofsayt gerekçesi ile gole itiraz etse de VAR kararı sonrası hakem Makkelie, santrayı gösterdi. (1-2) İngiliz ekibi bir kez daha skora denge getirmek için çaba sarf etse ve pek çok iyi pozisyon yakalasa da bunları gole çeviremedi. Lyon ise 86. dakikada Dembele ile skoru 3-1'e getirerek noktayı koydu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City'yi 3-1 mağlup eden Lyon, yarı finale yükseldi. Lyon, yarı finalde Bayern Münih ile karşılaşacak.

 

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Şunu anladıkki seyircisiz futbol hiçbirşey miş. Futbolcun falan bahane seyircin iyi olacak okadar
    Cevapla
  • June8 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımların tamamı seyircisiz bizim büyükler seyircili oynasın Bakalım iyi futbol mu seyirci mi kazanıyor görelim Bizimkilere 10 çeker bunlar Adamlar Barcaya 8 attı hey yavrum
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka simdi? maci izledinmi?
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    iki afrikan takimi oynamis, bize kesinlikle yabanci siniri lazim yoksa basarili olabiliriz. Bunu kim isterki?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    O Afrikalılar sömürdükleri, devşirdikleri futbolcular. %90’ı Fransa’da, İngiltere’de yetişme. Kendi ülkeleriyle bir bağları kalmamış çoğu kendi dillerini bile bilmiyor. Afrikalılar evet ama İngiliz, Fransız alt yapılarından çıkma hepsi
    Cevapla
  • BESIKTAS li 3 yıl önce Şikayet Et
    busuna kazandiniz Munich sizi kevgire cevirir 8 tane size atar insallah..simdiden afiyet olsun lyon
    Cevapla
  • Camlica 3 yıl önce Şikayet Et
    O. Binde bir olur. Oludumuda tam olur ayni. Barcelona gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR