Papiss Cisse transferinde kritik saatler

Şampiyonlar Ligi'nde salı günü PAOK'a konuk olacak Beşiktaş, bu maçın kadrosunda olabilmesi için yeni forvetini yarın UEFA'ya göndereceği listeye yetiştirmek istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2020 11:16 GÜNCELLEME 19.08.2020 11:16 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Papiss Cisse transferinde kritik saatler
Papiss Cisse transferinde kritik saatler

Geçen sezonun sonunda Burak Yılmaz'ın Fransa'nın Lille kulübüne transferi sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın, yeni dönem öncesinde hem Avrupa'da hem de ligde başarılı olabilmek için 2 forvet takviyesi istemişti. Bu gelişmenin ardından çalışmalara başlayan yönetim; Mario Balotelli, Mario Mandzukic, Ze Luis ve Papiss Cisse gibi isimleri hedefleri arasına eklemişti. 4 oyuncuyla yapılan temaslardan henüz imza çıkaramayan Kara Kartal, son olarak Alanyaspor'la yollarını ayıran Senegalli golcünün üzerine yoğunlaştı.

 

 

UEFA İÇİN KRİTİK SAATLER

Alanyaspor'daki 2 sezonluk macerasında 65 maça çıkıp 42 gollük performans sergileyen 35 yaşındaki futbolcuyla ön anlaşma yapan ve maaş konusundaki pürüzleri gidermeye çalışan Kara Kartal'ın, tecrübeli ismi yarına (perşembe) kadar resmileştirmesi bekleniyor. PAOK'la salı günü yapacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur maçı için kadrosunu yarına (perşembe) kadar UEFA'ya bildirmesi gereken Beşiktaş, bundan dolayı tüm sınırlarını zorluyor.

 

 

Daha önce yıllığı 1 milyon Euro'ya Cisse ile prensipte anlaşan siyah-beyazlılar, bu teklifi değiştirerek 700 bin Euro garanti para ve 300 bin Euro'luk bonuslardan oluşan yeni bir sözleşme önerdi. Ancak Senegalli oyuncu bu yeni anlaşmaya soğuk baktı. 35 yaşındaki golcü, Beşiktaş'tan 1+1 yerine 2 yıllık sözleşme ile birlikte yıllık ücretinin de 900 bin Euro olmasını istiyor. Tarafların artık orta yolu bulması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • Türker 3 yıl önce Şikayet Et
    alın alın nasıl olsa devlet arkanızda....
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Kulüpleri para olmadan transfer yapıyor . Nasıl olsa ceza verecek TFF yok...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR