Medipol Başakşehir'den kura yorumu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Başakşehir'in CEO'su Mustafa Eröğüt, grup aşamasındaki rakiplerini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2020 20:27 GÜNCELLEME 01.10.2020 20:31 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Medipol Başakşehir'den kura yorumu!
Medipol Başakşehir'den kura yorumu!

Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu;'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve RB Leipzig ile eşleşmelerini değerlendirdi.

 

 

beIN Sports'a konuşan Eröğüt, "Uzun uğraşlar sonucu Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kaldık. Büyük mutluluk duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde kolay grup yok. Biz de rekabetçi bir gruba çıktı. Hedefimiz, Avrupa mücadelemizi şubat ayına taşımak." dedi.

"MESSI VE RONALDO GELSİN İSTEDİK"

 

 

İstedikleri grup hakkında konuşan Başakşehir CEO'su, "Biz izlerken Ronaldo ve Messi'nin grubunu çok istedik. Messi, hiç Türkiye'ye karşı oynamamıştı. Ona karşı oynamak, Türkiye'ye getirmek mutlu ederdi." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A BAŞARILAR"

Hedefleriyle ilgili gelen soruya Eröğüt, "Bu bizim ilk Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılışımız. Biz altı senelik bir kulübüz. Hep basamakları tek tek çıkıyoruz. İlk seneden büyük hedefler koymak gerçekçi olmaz. Biz şubat ayında Avrupa kupalarında devam etmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Mustafa Eröğüt, "Türkiye'nin de ülke puanına ihtiyacı var. Bu sene ön eleme maçlarıyla geriye düştük. Rangers maçında da Galatasaray'a başarılar diliyoruz." dedi.

"MÜZİĞİ AÇMAYA HAZIRIZ"

Eröğüt, "UEFA iki aydır burada. Önemli bir çalışma götürüyor. Seyircili ve seyircisiz senaryolarına çalıştık. Hazırlıklarımızı tamamladık. Avrupa'nın organizatörleri stadyumumuzu beğeniyor. Müziği açmaya hazırız." sözleriyle konuşmasını noktaladı

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • beto 3 yıl önce Şikayet Et
    umarım tarihi farklar olmaz, ligde sıfır çeken Başakşehire bakıyorum da
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Sörlot iki maçta 5 atar. Yok mu UEFA da adamları abileri.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    PSG devlerin en yumuşağı man utd 2 senedir patates leipzig e karşı şanslar eşit bu sefer rehavet ihtimali de yok 1 deplasman galibiyeti başakşehire ilk 2 yi getirebilir..
    Cevapla
  • alie 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın birisi en son şampiyonlar liginde final oynadı diğeri Almanya nın son 6-7 senedir flaş takımı ve müthiş bir tempoya sahip geçen senenin Avrupa şampiyonuyla kendi liginde kafa tutan takım,diğeri ise zaten igiltere nin en kötü takımı. Pardon ama şaka mısınız ne ilk ikisi bırak tek puan almayı tek gol bile atamaz elenir
    Cevapla
  • H.ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Irini güzel :) Eğer ironi değilse kafalar pırıl..
    Cevapla
  • Ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    0 Piano ve O gol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR