Liverpool'dan gövde gösterisi! 7 gol birden attılar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Rangers ile Liverpool karşılaştı. Mohamed Salah'ın 5 dakikada hat-trick yaptığı maçta Liverpool 7-1 kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2022 00:18 GÜNCELLEME 13.10.2022 00:55 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Liverpool'dan gövde gösterisi! 7 gol birden attılar
Liverpool'dan gövde gösterisi! 7 gol birden attılar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Rangers ile Liverpool karşı karşıya geldi. Ibrox Stadyumu'nda oynanan ve Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın yedek kulübesinde yer aldığı mücadeleyi Liverpool, 7-1 kazandı.

Deplasmanda 1-0 geriye düşen İngilizler, skoru çevirmeyi başardı. Maçın 68. dakikasında oyuna dahil olan Mohamed Salah, 5 dakikada hat-trick yapmayı başardı.

Avrupa kupalarında en ağır yenilgi

Rangers, Liverpool karşısında 7-1 kaybederek, Avrupa kupalarındaki en ağır yenilgisini aldı. İskoçya Ligi'nde çıktığı 9 maçta sadece 1 kez mağlup olan, 1 defa da berabere kalan takım, 7 galibiyet ile 2. sırada yer aldı. Aynı başarıyı Devler Ligi'nde gösteremeyen son Avrupa Ligi finalisti, hiç puan kazanamayarak grubun son sırasında bulundu. Rangers, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü de bu maçta attı.

City maçı öncesi gövde gösterisi

Liverpool, Premier Lig'de oynayacağı Manchester City maçı öncesi gövde gösterisi yaptı. İskoçya'dan 7-1 kazanarak dönen İngiliz kulüp, ligdeki kötü gidişatın tesellisini buldu. Premier Lig'de 8 maçta sadece 2 kez galip gelen Liverpool, beklenenin altında kalarak 10. sıraya gerilemişti. Takım, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 9 puan ile 2. sırada yer aldı.

Firmino çevirdi

Mücadelenin 17. dakikasında Arfield'in golü ile geriye düşen Liverpool, 24 ve 55. dakikalarda Firmino'nun ayağından gelen gollerle skoru çevirmeyi başardı. 66. dakikada Darwin Nunez ile farkı 2'ye çıkaran İngilizler rahatladı.

68'de girdi, rekor kırdı!

Maçın 68. dakikasında Nunez'in yerine oyuna dahil olan Mohamed Salah, Şampiyonlar Ligi'nde en hızlı hat-trick rekorunu kırdı. 75'te gollerine başlayan Salah, 80'de devam ettirdi, noktayı ise 81'de koydu. Mısırlı süperstar, 6 dakikada hat-trick yaparak, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en hızlı hat-trick yapan futbolcusu oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rekor hale bjk ta 8-0
    Cevapla
  • ÖzTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    7+1 liverpolll siyah beyaz film gibi...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz kendi içimizde böyle çekişme ve düşünce içerisinde olduğumuzdan bizim takımlarımız ve taraftarımız bir yere varamayız, anlayamadınız bir türlü...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hafta sonu cty macı var görürüm ben livorpolooooo
    Cevapla
  • erkam42 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türkler harbiden çok zeki insanlarız.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    En azindan o arenada boy gosterdi bjk siz oraya bile gidemeyen zavallilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR