Allianz Arena'da Galatasaray şaşkınlığı!

Galatasaray'ı konuk eden Alman devi Bayern Münih, sahaya çıkarken yuhalandı. Galatasaray taraftarının Allianz Arena'daki çokluğu Almanları şaşırttı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2023 00:23 GÜNCELLEME 09.11.2023 00:23 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Allianz Arena'da Galatasaray şaşkınlığı!
Allianz Arena'da Galatasaray şaşkınlığı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih'i konuk etti. Maçta Galatasaray taraftarlarının yoğunluğu dikkat çekti. 

Bayern Münih'in sahaya çıktığı anlarda tribünlerden yoğun protesto duyuldu. Allianz Arena'daki çok sayıda Galatasaray taraftarı Almanları bir hayli şaşırttı.

"İÇ SAHADA DEPLASMAN ATMOSFERİ VAR"

Sport 1 muhabiri Kerry Hau, yaptığı paylaşımda Galatasaray taraftarının çokluğuna dikkat çekti ve "İç sahada deplasman maçı atmosferi var. Allianz Arena'da Bayern Münih yoğun protestolarla karşılandı. Beklenenden daha fazla seyirci biletlerini Galatasaray taraftarlarına dağıttı" ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ezik geri zekalıların yorumlarına bakın demekki neymiş eziklikte sınır yok haydi kendi çöplüğünüze koçun trolleri
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sonuç 0 olduktan sonra fazla olmuşuz ne fark eder.nerde milyonlar verdiğimiz yarı sakat şöhret diye alınan kırıntılar. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Allah var gam yok 6 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray değil Türk taraftarlar diyeceksin
    Cevapla
  • MEHMET gs 6 ay önce Şikayet Et
    Maç hakkında bilgisiz yorum yapanlar; size diyorum bu takımı izlediniz mi de yorum yapıyorsunuz, maçları hep ezici bir üstünlük ile geçer, bir iki gol atsalarda durmazlar makina gibiler.. GS hemde deplasmanda bence bir Türk takımına göre çok iyi dayandı şuan belkide Dünyanın en iyi takımı..Ve acımasız yorum yapanlar GS sayesinde bayern münih maçına yorum yaptığınızın da mı farkında değilsiniz :)
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yazık oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR