Galatasaray, UEFA'ya gidiyor!

Galatasaray Kulübü, Bayer Münih maçının hakemi Arthur Nobre'yi UEFA'ya şikayet etme kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2023 16:11 GÜNCELLEME 09.11.2023 16:11 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Galatasaray, UEFA'ya gidiyor!
Galatasaray, UEFA'ya gidiyor!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaştı. Allianz Arena'da oynanan müsabakayı en sahibi ekip Bayern Münih 2-1 kazandı. Dev maça Hakem Arthur Nobre'nin kırılma anlarında verdiği kararlar damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, Arthur Nobre'yi şikayet etmek için UEFA'ya gidiyor.



DAVİES'E KIRMIZI KART GÖSTERMEDİ

Kritik maçta Galatasaray'da Barış Alper'in Davies ile girdiği ikili mücadelede faulle durdurulmasının ardından ise ikinci sarı kart beklentisi oluştu. Ancak Nobre 'devam' kararı verince sarı kırmızılıların kulübesi de büyük tepki gösterdi.



ÇİZGİ YANLIŞ YERDEN ÇEKİLDİ İDDİASI

Karşılaşmanın 62. dakikasında ceza sahasına gelen topta Lucas Torreira topu ağlara gönderirken yardımcı hakem, pozisyonun başlangıcında Mauro Icardi'nin ofsayt alanında olduğunu tespit etti. VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılmaazken, ofsayt teknolojisinin çektiği görüntü ekranlara geldi. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada çizginin yanlış bölgeden çekildiğini, Bayern Münihli oyuncunun ayağıyla ofsaytı bozduğunu iddia etti.



OKAN BURUK: İKİ BÜYÜK HATA YAPTI

Maçın hakemi için de konuşan Okan Buruk, “Faulü veriyorsa ikinci sarı karttan kırmızı kart vermesi gerekirdi. Maç tamamen değişebilirdi. Gol öncesi de bir hata yaptı. Hakemin iki tane büyük skoru etkileyecek hata yaptığını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.



UEFA'YA ŞİKAYET EDİLECEK!

Galatasaray yönetimi, sonuca etki edecek hataların ardından UEFA'ya gitme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler hakem Nobre'yi kötü yönetiminden dolayı UEFA'ya şikayet edecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 330 TÜMÜ
  • Başar 6 ay önce Şikayet Et
    Elimizde belgeler var ligi bitirtmeyiz
    Cevapla
  • Erol 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim içimizdeki hainleremi üzüleyim yoksa UEFA nın Galatasarayı katletmesinemi hakemi kime şikayet edeceksinizki emri veren UEFA eminim
    Cevapla
  • Levent eren 6 ay önce Şikayet Et
    Bundan sonra maçları acunun programı yönetsin VAR MISIN? YOK MUSUN? MAC TEKRAR GOZDEN GECIRILMELI. ATTIGIMIZ GOL OFSAYT DEGIL AMA YEDIHIMUZ GOL OFSAYT BU SKORU DEGISTIRIR.
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    Hakeme ceza verebilirler.Okana neden kırmızı kart göstermedin.Barış Alperin aldatmasın inandın diye.
    Cevapla
  • Hds 6 ay önce Şikayet Et
    Gs ligi bitirtmeyiz diye tehdit etsin.Anında kovarlar gsyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR