Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!

Boey'in takımı B.Münih ve Arda Güler'in R.Madrid'i, Devler Ligi yarı finalinde kozlarını paylaşacak. Sözleşmesinde final bonusu olan iki futbolcudan birisi, eski takımına yaklaşık 150 milyon TL kazandıracak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 10:59 GÜNCELLEME 19.04.2024 10:59 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!

Yaz transferinde milli yıldızımız Arda Güler; Fenerbahçe'den, Real Madrid'e, 20 milyon euro nakit ve başarıya bağlı 10 milyon euroluk bonuslar karşılığında transfer olmuştu. Cim-Bom'un Fransız yıldız beki Sacha Boey ise ara transferde Almanya'nın dev ekibi Bayern Münih'in yolunu 30 milyon euro nakit + 5 milyon euro bonus bedelinde tutmuştu... İki futbolcu da başarıya bağlı bonuslardan kulübüne kazandırmak üzere. İki takım da Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşti. Sacha Boey'in transfer olduğu Bayern finale kalırsa Aslan, Real Madrid turu geçerse Kanarya kazanacak.

İKİSİ DE FORMA ŞANSI BEKLİYOR

Bonservisten hayli yüksek gelirler elde eden iki takım, final bonusunu bekler durumda. Eşleşme sonunda yaklaşık 150 milyon TL'lik prim ücretine sadece bir taraf ulaşacak. İngiliz ekibi Arsenal'i çeyrek finalde eleyen Bayern Münih'te Fransız sağ bek Sacha Boey sakatlığı sebebiyle bir süredir kadrodan uzaktı. Çalışmalara başlayan Fransız yıldız, şans bulmayı iple çekiyor. Sacha Boey'in öncesinde de Arda Güler yeni takımında sakatlık şanssızlığı yaşamıştı. Real Madrid'de Arda Güler daimi olarak kadroda bulunuyor. Ancak Teknik Direktör Carlo Ancelotti, 'tecrübe' sebebiyle milli yıldızı oyuna atmıyor.

KİRALIK İSİMLERDEN KAZANÇ

Sezon başında ve devre arasında birçok oyuncusunu Avrupa'nın çeşitli kulüplerine gönderen G.Saray ve F.Bahçe'nin opsiyonlara bağlı olan beklentileri, Boey ve Arda ile sınırlı değil. Devre arasında Bakambu'yu Betis'e 5 milyon euroya gönderen G.Saray, şartlara bağlı 5 milyon euro bonus alabileceğini açıklamıştı. A.Villa; Zaniolo, Leicester da Yunus'un tapusunu alırsa tam 32 milyon euro gelecek. Sezon başı Rossi'yi ABD ekibi Crew'e 5.6 milyon dolar +1 milyon bonus karşılığında satan F.Bahçe ise 'şampiyonluk bonusu'nun aktif olmasıyla 1 milyon dolar aldı.

KAYNAK : Akşam Gazetesi
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Taner UGURLU 1 hafta önce Şikayet Et
    Haberin başlığı ayrı içeriği ayrı bir konu
    Cevapla
  • Tamer 1 hafta önce Şikayet Et
    Kaçıncı derece sevuyesizlik bu
    Cevapla
  • Gerçekler 1 hafta önce Şikayet Et
    Beni vatandaş olarak ilgilendiren tek konu 150 ile 300 milyon trl arası kur artarsa buda artacak tabiki tahakkuk edecek vergi ve tahsilatı hani maliye herkese denetim yapıyor ya ondan yazıyorum ama alamayacak benden iyi biliyorlar bakın seçim neden gitti diye sadece buna bakın anlayacaksınız gerisi masal anlayana tabi ama bir dahakine iktidar da kalmayacak bu kafayla demedi demesinler
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Boş iş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR