Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki

Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında milli futbolcumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid sahasında Stuttgart'ı ağırladı. Halil Umut Meler'in yönettiği maç 3-1 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 02:43 GÜNCELLEME 18.09.2024 13:59 ŞAMPİYONLAR LİGİ
Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki
Real Madrid - Stuttgart maçına Meler damgası! Ancelotti'den tepki

Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start aldı. Bu sezon lig usulü oynanacak Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda son şampiyon Real Madrid, sahasında Alman ekibi Stuttgart'ı ağırladı.

HALİL UMUT MELER MAÇI YÖNETTİ

Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetti. Santiago Bernabeu Stadı'nda saat 21.00'de başlayan müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaptı. Ayrıca müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler'di.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Real Madrid üstün bir oyun koymasına rağmen bir türlü istediği golü atamadı. Stuttgart savunması da etkili bir performans göstererek rakibine izin vermedi. Hatta zaman zaman Alman ekibi de etkili ataklar buldu ancak gole çeviremedi.

PENALTI KARARINI VAR İPTAL ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısına damga vuran an 34. dakikada yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, Real Madrid lehine verdiği penaltı kararını VAR uyarısı sonrası izledi ve iptal etti. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

ANCELOTTİ'DEN TEPKİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın bitiş düdüğünün ardından Halil Umut Meler'in yanına giderek tepki gösterdi. Arda Güler'in de maç sonunda Halil Umut Meler'le konuştuğu ekranlara yansıdı. 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Bekir 18 saat önce Şikayet Et
    Hakem türk olmasaydı emin olun itiraz etmezdi
    Cevapla
  • Sezgin kahraman 22 saat önce Şikayet Et
    Real Madrid son 3 sampionlugu UEFA'da lobileri var die aldı .mesela Bayern Münih in hakkiydi..ama hakkını yediler..
    Cevapla
  • Sezgin kahraman 22 saat önce Şikayet Et
    Zaten son 3 sampionlugu UEFA'da ki lobisinden dolayı aldı Real Madrid..geçen sene Bayern Münih in hakkiydi mesela ..ama bu sene kadro saglamlasti operler valla
    Cevapla
  • ihtiyar 22 saat önce Şikayet Et
    ancelotti tam bir goygoycu olarak tarihe geçecek, hep iyi takımlara denk geldi. hiç takım kurmadı, bunun kadar talihli bir adam yok.
    Cevapla
  • Misafir 22 saat önce Şikayet Et
    proje hakemi, ts-fb maçını katletti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR