Maçın ardından

Samsunspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, TFF 1. Lig'de sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Sonuç görünüşte mutsuz etse de bir kişi eksik kalmamıza rağmen beraberliği yakalamamız sevindiricidir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2017 22:11 GÜNCELLEME 17.02.2017 22:11 SPOR
Maçın ardından
Maçın ardından

Teknik Direktör Osman Özköylü'nün cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Püren, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Mersin İdmanyurdu karşısına 3 puan için çıktıklarını ancak, saha içinde hiç beklemedikleri durumlarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Maçın 18. dakikasında Ousmane N'Diaye'nin kırmızı kart görmesinin oyun planlarını tamamen değiştirdiğine dikkati çeken Püren, şöyle konuştu:

"Sonuç görünüşte mutsuz etse de bir kişi eksik kalmamıza rağmen beraberliği yakalamamız sevindiricidir. Haftalardır iyi oynuyoruz. Bunu bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. 1-0 geriye düştükten sonra ve 1 kişi eksikken aslında çok daha iyi oyun ortaya koyduk. Çünkü kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Bundan sonraki maçlarda 11'e 11 iken o riskleri alıp çok daha pozitif ve kaliteli oyun ortaya koyacağız."

Püren, ilerleyen haftalarda peş peşe 3 veya 4 maç kazanmaları halinde psikolojik sorunun biteceğini ve çok daha rahat oyun ortaya koyabileceklerini ifade etti.


- Mersin İdmanyurdu cephesi


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Memduh Özbalta, iki takım içinde çok zor bir maç olduğunu dile getirdi.

Samsun'a 3 puan için geldiklerini vurgulayan Özbalta, "Buradan alacağımız 3 puan bizi kümede bırakır, diye düşünüyorduk. 3 puan olmazsa bile en az 1 puan için buraya geldik. Bunu da sahanın içinde gösterdik. Golü de bulduk, ilk yarıyı 1-0 önde kapatsaydık maçı kazanabilirdik ama son dakikada golü yedik. Rakip takımın seyircisinin baskısını bizim genç takımımız kaldıramadı. Buna rağmen tüm oyuncularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. " değerlendirmesinde bulundu.

Özbalta, Mersin Valisi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı'na çağrıda bulunarak, oyuncuların sahada her türlü mücadeleyi verdiğini onların da kendilerine destek vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR